I´m Not A Girl, Not Yet A Woman

Tom2002

New member
I´m Not A Girl, Not Yet A Woman

I´m not a girl not yet a woman - בלדה חזקה של בריטני (#1) ולהיט שמוכר טוב בארה"ב (כי רק לשם בריטני הוציאה אותו)!! הקליפ הכי מושקע שבינתיים מראים באמטיוים!!! קליפ ממש מושקע! חובה לראות! (למרות שאין לכם סיכוי, יש לכם MTV אירופה.. כמוני!).

or 2002

New member
מסכים הכל מילה

אתה צודק בגדול!!!! אני דווקא ראיתי אותו וזה קליפ באמת מדהים.. (היא קצת השתגעה... לעמוד על הצוקים האלו... מפחיד!!!!) ואת השיר הענקי הזה כולם יכולים לשמוע אם הם יקנו את הדיסק המוצלח ביותר של בריטני!!! ד.א. איפה ראית את הקליפ????

GEL

New member
תחושת הבטן שלי (שאף פעם לא מטעה )

אומרת לי שטום 2002 ןאור 2002 הם אותו אחד.........מותק הכל בסדר"איתכם"אני רואה שאתם עורכים דיאלוג ואפילו שואלים שאלות אחד את השני...............

or 2002

New member
שטויות!!!

מעניין... אבל ממש לא נכון!!! ה- 2002 זה לגמרי במקרה ומה זה קשור בכלל... זה שיש לנו שם דומה זה אומר שאנחנו אותו אחד, לא!!! אני לא יודע מי זה בכלל

Tom2002

New member
הורדתי את הקליפ, אבל יש עוד דרך לרא

לראות את הקליפ המדהים הזה!!!!!!!! באתר של MTV.COM( בלי E ) אפשר לראות את זה - מסתבר שזה ל-ה-י-ט!! אפילו שזה לא נכנס לכל המצעדים!!

or 2002

New member
גם אני הורדתי אותו

כן גם אני הורדתי אותו וזה היה ברור שהוא יהיה להיט ענק!! והוא עוד לא נכנס לכל המצעדים כי הוא רק יצא לא מזמן ובכלל הסינגל עוד לא יצא ולפי דעתי אחרי "אוברפרוטקטד" הקליפ הזה יהיה אצלנו ו"אוברפרוטקטד" יצא שם (באמריקה) אתה מוריד את כל הקליפים שלה????

Tom2002

New member
צודק בכל מילה............

אפילו לפני שהקליפ יצא דיברו שזה הולך להיות שלאגר וזה...!!! לא נראה לי ש "I´m not a girl, not yet a woman" יגיע לארץ כי גם בזמן של Slave 4 u (זה לא יצא לפני הרבה זמן..!) אז שמים את Overprotected. ואוברפרוטקטד לא יצא באמריקה - הוא יצא לאירופה ולאוסטרליה ולעוד כמה יבשות, אבל לא נראה לי שאמריקה... * יש לך Icq? (זה מעצבן לדבר שיחות צ´אט בפורום).

or 2002

New member
יש לך טעות קטנה

סלייב יצא בסוף ספטמבר שזה משהו כמו 4 חודשים... זה נחשב הרבה זמן ונראה לי ש" Not a girl" יצא פה אחרי "overprotected" כי אחרי הכל הוא בעצם שיר הנושא של הסרט של בריטני והסרט יוצא חודש הבא באמריקה והקליפ מקדם את הסרט אז כשהסרט יצא באירופה יצא קצת לפניו "Not a girl" ו"Overprotectef" יצא באמריקה.. אחר כך יצא "Lonley" ואחר כך "Boys" וכן.. יש לי איי סי קיו אבל אני לא רוצה לפרסם אותו כאן

Tom2002

New member
ומאיפה אתה יודע את כל זה??

עכשיו נמשכים הוויכוחים בפורומים אמריקאיים מה יהיה ומה לא יהיה. בהתחלה אמרו שאנטיסיפטינג ובויס יצאו. עכשיו כבר כולם בטוחים שבויס הוא הרביעי ויש גם כמה שאומרים שהשיר של ג´סטין ובריטני ייצא, רק בגירסת דואט יותר: יוסיפו קטעים חדשים של ג´סטין והשיר עצמו יעבור שינוי שיבוצע ע"י מיסי אליוט ופי דידי. ככה היה כתוב בפורום של בריטני ספירס נאוו. לונלי שיהיה הסינגל האחרון... וגם אמרו משהו על סינדרלה. בקיצור, יש מלא וויכוחים איזה קליפים יצאו מהדיסק ואתה פתאום אומר את זה כאילו זה בטוח. מאיפה אתה יודע את כל זה??!!

GK_FF

New member
I´m Not A Girl של בריטני

הקליפ ככהככה, רואים שהשקיעו בו מאוד כי לא רואים את הצל של הצלם\מצלמה בשום קטע בקליפ, ובמקום שהקליפ צולם בו זה קשה מאוד....

למעלה