I ain't goin' down - בנות גילמור האם לעוד מישהו בא לצעוק "לורלי" בכל פעם שהוא שומע את השיר הזה???
E Eilleen New member 29/6/03 #1 I ain't goin' down - בנות גילמור האם לעוד מישהו בא לצעוק "לורלי" בכל פעם שהוא שומע את השיר הזה???
M mays New member 29/6/03 #3 גם אני תמיד חשבתי על זה ../images/Emo13.gif אבל מכיוון שלורליי ורורי לא אוהבות קאנטרי, אין הרבה סיכוי שיהיה אזכור לשיר הזה בסדרה... למרות שגם בעיני הוא מאד מתאים לסיפור העלילה שלהם.
גם אני תמיד חשבתי על זה ../images/Emo13.gif אבל מכיוון שלורליי ורורי לא אוהבות קאנטרי, אין הרבה סיכוי שיהיה אזכור לשיר הזה בסדרה... למרות שגם בעיני הוא מאד מתאים לסיפור העלילה שלהם.
E Eilleen New member 29/6/03 #4 מממ ראית את הפרק KILL ME NOW? אני חושבת שזה הפרק השלישי בעונה הראשונה... מישהי שם רוצה שישמיעו בחתונה שלה את Man! I feel like a woman
מממ ראית את הפרק KILL ME NOW? אני חושבת שזה הפרק השלישי בעונה הראשונה... מישהי שם רוצה שישמיעו בחתונה שלה את Man! I feel like a woman
M mays New member 29/6/03 #5 נכון ../images/Emo13.gif וראיתי את כל הפרקים! כולל העונה השלישית, שעדיין לא שודרה בארץ
M McFLy AnNuShKa New member 3/7/03 #7 איך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איפה איפה אפשר להוריד
איך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איפה איפה אפשר להוריד
M mays New member 3/7/03 #8 בעיקרון תפוז לא מרשים לדבר על זה../images/Emo8.gif אבל אפשר למצוא את כל הפרקים בתוכנות שיתוף קבצים למיניהן.
בעיקרון תפוז לא מרשים לדבר על זה../images/Emo8.gif אבל אפשר למצוא את כל הפרקים בתוכנות שיתוף קבצים למיניהן.