i am afraidd

i am afraidd

מחר אני הולך לרוק עצמאות. ו-אני אאלץ להתמודד עם העובדה שזה אירוע חברתי ואני אהיה עם מלא חברים. אני חייבת לבוא במוד טוב כדי להנות הצילו. זה דורש יותר מדי.

להנות

בוקר טוב, יקירה את אומרת כי את "חייבת לבוא במוד טוב" וכי "זה דורש יותר מדי". ובכן, מה נדרש ממך? כיצד את יכולה להגיע לכך? אילו דברים יכולים להכניס אותך ל"מוד טוב", כך שתוכלי להנות עם חברייך? יום טוב, גילת

נדרש המון

מבחינתי לשמור באופן עקבי על מצב רוח טוב זה אחד הדברים היותר קשים שיש. כי אני רצינית, ורגישה, וכי כל דבר קטן יכול להוות טריגר מסוכן. אין שום דבר שמכניס אותי למוד טוב. זה פשוט קורה או לא.

חשבי לרגע עם עצמך...

האם "כל דבר קטן" הוא אכן "טריגר מסוכן"? במה הוא מסכן אותך? מהו הדבר הגרוע ביותר אותו הוא עלול לגרום לך? הערב נסי להתרכז בהופעות (מונחה צעיר שלי, שאף הוא יגיע לרוק עצמאות הערב, סיפר לי שהולך להיות מדהים!) שאותן באת לראות. התרכזי במוסיקה. נסי לשלוט במוד שלך, כך שבסקאלה של 1- 10 יוכל לרדת רק עד 5. שיהיה לך ערב נהדר ומהנה וספרי לנו אח"כ איך היה...
גילת

היי גילת

אני בסוף אלך ואזרום
נקווה שיהיה אחלה גם גיליתי משו מעניין.. שלא רק אני מרגישה קצת לבד בתוך העסק, כל אחד מרגיש קצת לא רצוי או בלתי נסבל ע"י מישו אחר או נעלב, כנראה אלו תחושות (הגיוניות עד כמה שאפשר) שאנחנו כולם מכניסים אותן לעצמנו לראש..וזה מה שמנע ממני ללכת ברוב העניין, אבל אני אתמודד

יופי ../images/Emo13.gif

שמחה על הגישה החיובית שלך
ואת צודקת- את לא לבד בתוך העסק הזה, מחשבות שכאלה משותפות כמעט לכולם- מי יותר ומי פחות. ונכון, אלו באמת תחושות הנובעות ממחשבות שאנו אלה המכניסים אותן לעצמנו לראש... שמחה שתצאי, שתזרמי... מחר תספרי לנו איך היה. בילוי נעים יקירתי,
גילת

למעלה