I am BACK

Bar Ben David

New member
I am BACK

שריל קול הודיעה אתמול באינסטגרם שלה שהיא חוזרת לעונה הבאה ה13 במספר של אקס פקטור הבריטי
התגובות בבריטניה צוננות, מה אתם חושבים.

בינתיים השופטים הגורים זה סיימון ושריל, מי הייתם רוצים לראות בכיסאות השיפוט האחרים?

לפחות סיימון למד שאסור לעשות רעש גדול מידי כמו שהוא עשה כשהחזיר את פאולה לגרסא האמריקאית ושהמפיקים החליטו העיף אותה, למרות שסיימון רצה שהיא תמישך לעוד עונה.
יש לי תחושה שהפעם שריל תהיה הליידי היחידה בתכנית כנראה ראו את ההצלחה של פאנל עם אישה אחת בישראל

המקומות הנותרים יהיו של לואיס וולש(כי הוא הזנב של סיימון ואין מצב שהוא לא חוזר) וכל גבר אחר שזקוק ורוצה את אור הזרקורים או אחד שרוצה לדחוף אלבום שייצא בקרוב, ג'סטין ביבר מישהו?)

snirf

Active member
כמה חבל שגרי וניקול עזבו

הייתה דינמיקה מעולה בין כולם בשנים האחרונות, ושניהם כ"כ מקצועיים ותחרותיים שזה מעולה...
נראה לי החזרה של סיימון רק תעשה מנחוס לתוכנית

Bar Ben David

New member
שריל חוזרת לעונה אחת

אחרי שהצהירה בשמחה שהיא חוזרת לעונה הבאה נודע כי חתמה על חוזה שמן - 1.5 מליון פאונד = 5.8 מליון שקלים
החוזה נחתם לשנה אחת בלבד כנראה היא למדה מהעבר ב2011 פוטרה מבושת פנים מהגרסא האמריקאית לאחר 2 תוכניות בלבד - אאוצ'

is00

New member
אני שמעתי שאחד התנאים של שריל לחזור היה...

שהיא תהיה האישה היחידה בפאנל.

Bar Ben David

New member
יש לה כמה תנאים

היא האישה יהיחדה בפאנל
שלואיס לא חוזר
ושמישהו שהיא לא אוהבת לא יי/תשב בפאנל

הסיבה האמיתית שהיא לא רוצה בחורה בפאנל היא שבX פקטור האמריקאי שפאולה ישבה לצידה השוו בננהן בבגדים ולא אהבו אותה וגם הכימיה שלה עם סיימון ירדה וכמעט לא הרגישו שהיא ישבה שם בגלל זה העיפו אותה אחרי שבועייים

אני הייתי רוצה שיביאו אצ ליאוס ושרון יש שם כימיה מצוינת אבל שריך מעדיפה שלא אז שיביאו שני אנשים לא מפורסמים אולי כותב שירים כיאורגרף או שיביאו זמרים לא ממש מפורסמים שלא במרכז הכותרות זה גם יחסוך בעלויות וגם הם לא יגבו את הזרקורים לסיימון ושריל כי יש בינהם כימיה מסוימת או לפחות הייתה פים ואנשים רוצים לראות אותה שוב.

אני דווקא ראיתי שהרבה צופים לא שמחים על החזרה של שריל ואפילו יש כתבות שטוענות ששריל צריכה את התכנית יותר מאשר שהתכנית צריכה אותה

למעלה