I am desperate.

L m a o

New member
I am desperate.

העזתי, בתור תלמיד שנה שלישית, להתחיל את הפרלוד של רחמנינוב בדו דיאז מינור. שחור בעיניים יש משהו שלא הבנתי- ראו בתמונה- ליד wtf. אני יודע שיש סימן דומה שאומר לנגן את הצליל ביד השניה, אבל זה לא נראה אפשרי. מה זה?

Moridin

New member
קפוץ

תנגן את הדו דיאז התחתון, ואז תקפוץ לסי העליון. הטריאולה הראשונה מתחילה יחד עם הסי (או באיזור שלו, זה לא ממש משנה).

Moridin

New member
צילמתי סירטון קצר

אני לא בטוח כמה הוא אינפורמטיבי
חבל שהפלאפון מקליט סאונד גרוע כל כך, אם הוא היה יותר טוב אז הוא היה פלטפורמת הקלטות ממש נוחה. לשנות סיומת ל-3gp ולפתוח באחת התוכנות שיודעות לפתוח אותם - אני יודע ש-quicktime ו-vlc כן יודעות. תוריד VLC, זה מנגן *הכל* והוא לא מסובך לשימוש.

L m a o

New member
תודה רבה!

אחח, נראה קשה... וזה עוד בשלב מתקדם, שזה כבר מחומם וצריך לנגן מהר..

holst

New member
אם השמועות נכונות

אז ככל הנראה רחמנינוב ניגן את המרווח הזה בפריסת יד אחת. טוב, אני מניח שהוא לא התכוון ששאר בני האדם יעשו כמוהו...

L m a o

New member
../images/Emo2.gif

זהו, הצלחתי לנגן את כל הפרלוד. אמנם חצי שעה ואצבעות חצי נכות.. אבל אני אתאמן על זה.

GustavM

New member
זו בסך הכל קפיצה

אני מאמין שרחמנינוב, שהיו לו ידי ענק, עם קצת מאמץ הצליח לתפוס את זה בלי קפיצה, או עם קפיצה מזערית ולא מורגשת. וזה מה שזה צריך להיות: קפיצה כמה שיותר לא מורגשת מצד אחד, כאשר אתה שומר על שני האלמנטים שביד שמאל בולטים. הדו-דיאז צריך לצצל כמו פעמון מאוד דרמטי ועמוק (לכל אורך המוזיקה של רחמנינוב יש לו קטע עם צלילים דמויי פעמון), ואת הסי שמתחיל את הקו, צריך לשמור שיהיה אקספרסיבי. ניגנתי את זה לפני מלא זמן, זה ממש לא קשה כמו שזה נראה בהתחלה

למעלה