I AM READY

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
I AM READY

the truth the whole truth and nothing but the truth so help me god or whoever is in charge דברים משונים קורים לי מסיבה אם נבחרתי לעשות משהו בעתיד ועכשיו אני רק נבחן לראות אם אקבל על עצמי את הסרקזם וחוסר האמונה של הלא מאמינים בכוחו של העז אני אעבור מסעות קשים עד כמה שיהיו אלה I AM READY! אשוב אחרי אוז לרשום את כוונתי

srullli

New member
wow

that was strong dude הכל טוב ??
אוז שמח !

srullli

New member
אוווףףףף הציור הזה של הפיצה

עשה לי יותר מדיי תיאבון..... איך בא לי פיצה עכשיו...... כולם בטח כבר ישנים עכשיו...... הכל שקט..... הכל רגוע.... המחשבה בעולם אחר..... העולם הזה של החלומות קצת דומה לעולם המאטריקס,לא?!...... גוף במקום אחד מחשבה במקום אחר..... מה קורה שם במוח....?? או שאולי אני מנסה בכוח להוציא מהמוח העייף שלי איזו קונספירציה ..... באמת השכל שלי לא עובד במיטבו בשעות כאלה..... יש קולות של גשם בחוץ.... הכל רדום.......

srullli

New member
מנורה במסדרון

מפיצה אור חלש ועמום ....... יוצרת שביל של אור לאורך החדר..... הכל שקט.... אויר קריר...... קולות נשימה ישנוניים נשמעיים באויר..... הגשם נהפך אט אט לטפטוף...... יש אפילו קצת ריח של גשם כאן..... ממממממ...... אוי...הידית של הדלת הראשית לבית נפתחה .... אההה..... לא מעניייןןן......... מה אני עושה פה ??

IC4

New member
איזה פיצה

אני דורש לדעת על קיומן של כמה שיותר פיצות :) מאכל אלוהי אתר מענין נגיד שאנחנו מאמינים שאכן אנחנו שולחים מסר ללווין שילך לאנשהו ויחזור עוד חמישים אלף שנה ל EARTH http://www.keo.org/uk/pages/default.html מה המסר שכבר יש לנו לעוד חמישים אלף שנה?

Shit Head

New member
וואו.... אוכל....

אוכל זה כמו מאטריקס.... זה גורם לאנשים להיות.... וואו..." גוש"...

IC4

New member
the goat has spoken

שמעתי את קולות האל או שזה שילוב של כמה ישויות או שזה ישות אחת שלא ניתן להשוותה לאנוש היו לפחות שני קולות אם להקביל למשהו אנושי, זה היה פרויקט המכשפה מבלייר מנסה לחקות תינוקים שרים רדסטורם אומר שזה לא חזר על עצמו למרות שאני חשבתי האם יש מחזוריות או לא בכל זאת כשאתה שומע כזה דבר מוגזם אינך ממש שם לב לכל פרט, או בדיוק ההפך ואתה כן רדסטורם רשם לי הודעה שפשוט חושבים על משהו והוא יקרה "תדמיין לך בראש לפרטי פרטים" אז ניסיתי לחשוב בהתחלה שאני רוצה שחבר שלי יתקשר אליי מהבסיס אבל אז חשבתי שיותר מדי פרטים לא ידועים קשורים בזה, וכן גם הוא בטח ישן אז רציתי הוכחה מהירה ופשוטה הסתכלתי על ווינאמפ שזימר בלינק וראיתי שם אחר שאמרתי טוב אני רוצה שהשיר הבא יהיה השיר הזה (ווינאמפ על ´שאפל´ כמובן) וניסיתי לחשוב שזה יהיה הבא. לא יכולתי לחכות שהשיר ייגמר ולחצתי בעצמי על הכפתור טוב, אבל קורה כבר הרבה מעבר ל"נדיר" שהשיר הבא יהיה משהו שאתה חושב עליו (מה שלא מתנגד אלא רק תומך הודעה זו) וגם ככה יש רק 148 ברשימה אבל עדיין הרגשתי ממש מופלא ומיסטי שזה עבד התאכזבתי לדעת ששני השירים (ועכשיו שוב שיר שלישי) לא היה חיבור בין המחשב לנפשי

IC4

New member
the redstorm has spoken

אבל בכל זאת אחרי שרדסטורם אמר לי משהו שעבד החלטתי שאני חייב לשמר את ההרגשה הזאת את הפלא הזה "אני הולך לישון" לא נתתי למשיח בלי שידע שלי ללכת לישון וניהלנו שיחה טובה בטלפון טובה מילה קטנה :) אחרי זמן מה אני כבר רוצה להתכונן ללכת לראות אוז פתאום פתאום ווינאמפ גמר להשמיע את השיר שלו וקפץ לשיר הבא שהיה אמור להיות FEAR FACTORY - ZERO SIGNAL משהו התחיל לשיר לי לא בדיוק לשיר לספק סאונד אין לנו מושג מה זה היה קיבלתי הודעה (מווינאמפ) ERROR שהוא אינו מסוגל משהו עם DIRECT SOUND הקולות הלא מוסברים של מכשפת קרית חיים ממשיכים רדסטורם שומע אותם גם בטלפון ונדהם כמוני ניסינו להעלות תאוריות למה זה הרי חייב להיות הגיון זה לא היה יכול להיות אתר שהייתי בו (הייתי באתרי ליריקס ובאתר מיניגולף שאחר כך בדקנו והמוזיקה שהוא מייצר היא נעימה וקלה) כי זה תפס באופן פתאומי את הסאונד מה שנשאר להאמין זה שמישהו מהאינטרנט השתלט לי על המחשב וירוס שנשלח לי (שכן גם אחרי שניתקתי את האינטרנט / שהאינטרנט לא זז זה המשיך) אבל זה לא משנה העובדה שדיברנו על דברים שמעבר למסך "האמת הרדודה והברורה" ופתאום אני מקבל וירוס (בהנחה ואכן זה וירוס שאיני היחיד שהתגלה אליו) אומרת משהו בעצמה. אז נחכה ונראה נחכה לראות אם אכן נועדתי למשהו למשהו שאני מחכה לא כל כך הרבה למשהו שיוכיח שיש משהו ושהכל שווה את עצמו ---- אני אמשיך ואמשיך עד שאדע את האמת מחשבות כאלה גורמות לאדם להשתגע אבל הרי אתם לא באמת חושבים שזה שפוי להאמין שבנאדם שאינו משוגע ידע את האמת

srullli

New member
לא יודעת מה לומר......

אולי היעוד שלך הוא להיות אורי גלר הבא......
וזה בהחלט מוזר.......!!! וגם ד"ש לעז

IC4

New member
הישו הבא

אמא פעם הסתכלה על שיערי הבלונדיני לשעבר והלא מסופר כבר שנתיים וחצי ואמרה שאנינראה כמו ישו one ic to rule them all ואתם ה fellowship of the forum שרולי , תבורכי, קיבלת את ההקבלה של ליב טיילר :) צריך לעשות ב MTV ביקמינג שר הטבעות!!!!!! hell שמישהו בארץ כמו דודו טופז יעשה את זה בואו נציף את קשת במכתבים :)

srullli

New member
סליחה אבל

אני לא מצליחה כ"כ לעקוב אחרי גלגלי המוח שלך......... דודו טופז קצת נודניק ,לא....?...... עדיין לא ראיתי שר הטבעות...אמרו לי שזה ארוך ויש לזה סוף מרגיז..... ואני וליב טיילר - איזו השוואה
רק בריאות !!

IC4

New member
ליב טיילר VS קרי-אן מוס

(אני כמובן נשאר נאמן למלאכית שלי, אז ליב - עד כמה שאת מתוקה - מצטער) שרולי שר הטבעות זה טרילוגיה אז אל תצפי לסוף והכל יהיה טוב סרט ארוך ושווה את אורכו בלי שום חשש :))))) דברים טובים באים בטרילוגיות :) מלחמת הכוכבים בחזרה לעתיד מטריקס (שהראשון היה גם שעתיים ורבע) אפילו השטן בא בשלישיית 6 6 6 (השטן , פעם הגדרתי אותו , אינו רשע - הוא פשוט MISUNDERSTOOD)

TomerZimmermann

New member
השטן הוא אחלה גבר

אני לא זוכר איך הגעתי למה שאני הולך לכתוב, אולי קראתי את זה או ששמעתי את זה או שחשבתי על זה בעצמי (מדיי פעם אני מנסה לחשוב קצת, זה עוזר). בכולפן, כולם יודעים שאלוהים הוא טוב והשטן רע. זה תמיד היה ככה וזה תמיד יהיה ככה... BULLSHIT! זה למעשה ממש לא נכון אלוהים והשטן שניהם טובים ורעים באותה מידה, לצערו של השטן הוא קיבל שליטה על גהינום ואלוהים זכה לשלוט על גן עדן (אני מניח שהייתה הגרלה או משהו כזה). בוא נחשוב על זה לרגע, הסיבה שאנחנו חושבים שהשטן הוא רע זה בכלל גהינום אבל דוגרי, מה הוא אשם? אני בטוח שלא הוא החליט מה לעשות שם ואיך להקים את המקום. ואלוהים? למה אנחנו חושבים שהוא טוב? רק בגלל גן עדן ושליטתו על כדורהארץ, חוץ מזה אין שום סיבה לאהוב אותו, בעצם הוא מניאק ומתנכל אלינו, אני יכול להביא הרבה דוגמאות : מחלות, מלחמות, וכל הבולשיט הזה. הכי גרוע באלוהים זה שבמקום לנצל לטובה את הכח והשלטון שיש לו הוא בדיוק כמו כל אגו-מנייאק אחר חושב רק על עצמו. תעריצו אותי, תתפלו אליי, תעלו לי קורבנות, תעשו כל מה שאני רוצה, תשנאו את השטן (אני מניח שהסיבה לכך היא שהשטן בעצם "גנב" לאלוהים את הנקבה לפני כמה אלפי שנים) ובלה בלה בלה. בקיצור... אין סיבה לחשוב שהשטן הוא רע ואלוהים הוא טוב... מובן?! לפתע נזכרתי שקראתי ספר בשם "שטן" והוא מדבר על כך שהשטן הוא לא רע. אני ממש לא זוכר על מה הספר ומה אמרו בו על השטן אבל זכור לי שנהנתי ממנו

srullli

New member
ל י ל ה ט ו ב ../images/Emo113.gif

ועכשיו לישון לילה טוב ג´יזס השני

IC4

New member
IC4C

מעבר לזה שזה פשוט מבדר את הלשון לבטא אייסיפורסי ונשמע כמו ילד מכני קטן וחמודמוד :) I.C. FORESEE (חוזה, רואה מראש)

IC4

New member
עם פייט קלאב לצידי

אני חוזר ואומר שרק מישהו שמקובע יגדיר כ"משוגע" יכול להנות מחופש נהדר ועכשיו גוד נייט קלאב :)

time to fly

New member
אחי, אני איתך, בכל כולי ../images/Emo13.gif

נסה לחוות את החוויות הללו לעומקן נסה לא לחלוק אותן עם אף אדם נסה להרגיש מה הן בשבילך זאת מתנה מופלאה מה שקורה לך רק אתה יכול להבין אותן נהנה מהחשיפה, סבבי אבל אל תשכח לשים לב למה שקורה כי זה לא יחזור עוד כי רגע ורגע דברים חדשים יקרו, אבל מה שהיה, היה שמור על הכל אל תפספס רגע

RedStorm

New member
כ´רכ´קכקרכקרכ

קכ\קכ´וןהע´קהכוןך´כק´קכהיר´קכיחקהכ´יחיחדגכייהחלדהיגכה בואו נשתגע....! יחגקלחנכחלךכהנגכהןכיהוןיןעיףךח הרגשה של הרגע שאני מנסה להעביר דרך הודעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

srullli

New member
"the redstorm has spoken "

צהריים טובים רדסטורם יאללה גם אני רוצה ! שנייה רגע הנה לגדחכיךףשאיןםעיכךףדעלחיםןןיק´´´´´´וחגכחגדיחיווןןןןקיגךםםחןהה לחגכידחיוטקןו/´ןקעעעעעבבבבבבםססן´פםן////%#$&&&&&$%%%@@@@@))^!#@%$ אוי כמה מבדר ! ג´יזס כדאי לך לנסות גם כן , אימון מעולה לאצבעות !

IC4

New member
שרולי(ואחרים) אל תובלו שולל !!!

זה לא מצחיק כמו שאת משתטה עם זה זה היה ביזארי להפליא כמו נקודת מפנה רק שאין לי מושג מה המפנה בה נחיה ונראה אם עוד דברים ייפלו לחיקו של האייסי מיי ניים איז נוט כרמלי מיי ניים איז.... אייסי

למעלה