i audio

weird dust

New member
למה לא?

זה USB זה חייב להיות פלאג אנד פליי. מה שכן הוא בכלל אין לו תוכנה והוא לא תומך טאגים ככה שהוא כמו דיסק נייד שמשמש גם כנגן ולא כמו קונספט הנגנים האחרונים.

וזה למה?

למה USB חייב להיות PNP?! יש תוכנה, אני לא יודע אם היא פועלת גם כסנכרון או רק לעריכת מוזיקה, שכחתי..

weird dust

New member
אני לא מצאתי בטי ג'י פי מישהו

בכבה שהתייחס לזה. ניכתב אבל: "iAudio X5 מזוהה ככונן חיצוני לכל דבר, כך שלא תהיה בעיה להשתמש בו ככונן חיצוני בכל מחשב בלי דרייברים. שימו לב, בדומה לכל שאר נגני ה-HDD, גם במקרה זה, אין לנתק את הנגן אלא דרך האשף של מערכת ההפעלה, שמיועד ספציפית לדברים מסוג זה." אני יודע שהוא כן משמש ואני מקווה שלמי שיש כאן בפורום את הנגן יגיד על זה משהו.

...

אני יודע שהX5 פועל על PNP, אבל איך הגעת למסקנה הזאת: "זה USB זה חייב להיות פלאג אנד פליי." ??

bitonano

New member
צודק... רשמת כאילו כל מכשיר שמתחבר

ל-USB חייב להיות PNP שהרי היא מסקנה שגוייה. ה-H10 האמריקאי מתחבר דרך USB והוא לא PNP מושלם אלא רק לקבצים הנתמכים.

weird dust

New member
פלאג אנד פליי זה הגדרת חיבור

חיבור PS2 זה פלאג אנד פליי. חיבור USB זה פלאג אנד פליי. תוכנה להעברה זה שונה זה לא קשור לפלאג אנד פליי. לכן, כל חיבורי היו אס בי הם פלאג אנד פליי אלא אם המחשב בעל מערכת הפעלה ישנה שאינה תומכת משהו ביו אס בי.

אני לא יודע מה זה ums

אבל התכוותי לזה שאתה מחבר את הנגן לג€ usbוהוא מזוהה אוטומטית וניהיה כונן בפני עצמו במחשב שלי. שאלתי את השאלה לגבי IAUDIO . ואם אפשר להוסיף אותה שאלה לגבי ג€.IRIVER

amirxbox

New member
../images/Emo45.gif והרחבה

PNP- זה אומר שברגע שמחברים את המכשיר ב USB לא צריך דריבר או התקנת תוכנת עזר לתמיכה במכשיר, אין לזה שום קשר לזה שיש צורך בתוכנה לשם העברת קבצים. בקיצור - כל עוד המכשיר מזוהה ע"י וינדוס בלי להתקין דריבר מיוחד זה PNP

weird dust

New member
זה לא מה שאמרתי?

זה מאוד דומה בכל מיקרה

amirxbox

New member
../images/Emo45.gif כן רק במילים אחרות ד"א

DIASONIC חברה מעולה www.diasoni.com.

למעלה