I Bead 400 מה אתם אומרים עליו ? מומלץ? מה המחירים בערך ? איפה אפשר לקנות? לא מצאתי אפילו בזאפ!
ג גוגומגוג New member 25/9/05 #1 I Bead 400 מה אתם אומרים עליו ? מומלץ? מה המחירים בערך ? איפה אפשר לקנות? לא מצאתי אפילו בזאפ!
ג גוגומגוג New member 25/9/05 #3 לאחר חיפוש בזאפ ובגוגל מצאתי שיש שתי נגנים מאוד דומים שבכל מקום כתוב שהם מומלצים ויש בהם עיברית, והם ממש זהים חיצונית לפי התמונות. שתי הנגנים הם IBEAT ג€ ו - IBEAD שמדובר עליו בשירשור זה. מה אתם אומרים אחד מהם הוא זיוף? לא הבנתי איך זה הגיוני אם לא.
לאחר חיפוש בזאפ ובגוגל מצאתי שיש שתי נגנים מאוד דומים שבכל מקום כתוב שהם מומלצים ויש בהם עיברית, והם ממש זהים חיצונית לפי התמונות. שתי הנגנים הם IBEAT ג€ ו - IBEAD שמדובר עליו בשירשור זה. מה אתם אומרים אחד מהם הוא זיוף? לא הבנתי איך זה הגיוני אם לא.
M meidos New member 25/9/05 #5 יאפ, אחד זיוף לדעתי אין לי מושג מי מהם לדעתי אייביד מקורי, ביט זיוף. בע.
ג גוגומגוג New member 29/9/05 #15 ניראה לי שדיי טעיתי... לא ניראה לי שאחד מהם הוא זיוף אחד קוראני ibead ואחד גרמני TrekStor IBEAT 300 מה אתם אומרים מה יותר טוב? הטראקסטור יותר זול
ניראה לי שדיי טעיתי... לא ניראה לי שאחד מהם הוא זיוף אחד קוראני ibead ואחד גרמני TrekStor IBEAT 300 מה אתם אומרים מה יותר טוב? הטראקסטור יותר זול