I believe!!!

JakeTheSnake16

New member
I believe!!!../images/Emo58.gif

או - אני מאמין אני יודע שכולה ניצחנו את טנסי, וזה לא חוכמה והכל. אבל יש לי מין פרץ אופטימיות זהיר כזה, שאומר שאולי יש סיכוי שהברונקוס האהובים ימתחו את העונה מעבר ליום ראשון הבא. סוף סוף הם נראים כמו קבוצה, סוף סוף באתר של הברונקוס ג'ייק פלאמר נבחר לשחקן המצטיין של המשחק (ע"י האוהדים, אותם אוהדים שישבו לו על הראש לפני שבועיים) והמוטיבציה לקראת המשחק מול אינדי בשיא. עצם העובדה שמגיעים לשבוע האחרון כשעדיין יש סיכוי, זה כבר טוב. הפסד של בולטימור היום היא תוצאה אפשרית ביותר, ואני מאמין שאז שני המשחקים שבהם הברונקוס יהיו תלויים יהיו המשחק של עצמם (קשה ביותר, אבל אפשרי,כמו בעונה שעברה, והפעם גם בבית, מול קבוצה שכבר הבטיחה לעצמה את כל מה שיכלו) והמשחק של ג'קסונוויל באוקלנד (מתאים לריידרטס ה#@$$ להפסיד בכוונה רק בשביל לדפוק אותנו אבל אני מאמין שהם יתנו פייט, ומי יודע, אולי באופן אבסורדי ביותר יהיו גם אלה שישלחו אותנו לפלייאוף) מה שבטוח- משעמם לא יהיה.

dbroncos

New member
בלי אמונה זלגיריס לא היתה מנצחת

האידיאלי עבורינו יהיה : (לפי סדר חשיבות) נצחונות של :יוסטון, פיטסבורג, פריסקו, אינדי וניו אינגלנד, כאשר 2 האחרונים צריכים לבוא ביחד. הפסד של ג'קס הוא הכרחי - כי הם ניצחו אותנו. אם הם לא יפסידו עד הסוף - לא נוכל לעבור אותם. האמת, שיותר חשוב שבולטימור תפסיד בשבוע הבא למיאמי. אם זה יקרה, אנחנו עוברים אותם גם אם אנחנו מפסידים לאינדי ! אבל, הפסד שלהם היום בפירוש יעזור להקל קצת את הלחץ. בפאלו גם בבעיה כי יש להם הכי הפסדים בתוך ה AFC. וקשה להאמין שסן פרנסיסקו מכל הקבוצות תעצור אותם, אבל שיהיה. וכמובן, הצמד חמד - שני המשחקים שישודרו ב METV : אם אינדי מנצחים, אז הם מבטיחים את המקום השלישי. אם מנינג ישיג 3 TD כמו שאני חושב, אז יהיו לו 50, ואז בכלל לא יהיה לו על מה לשחק במשחק האחרון והוא ייצא אחרי רבע אחד. אבל כאמור, חשוב שגם הפטס ינצחו. אם הם יפסידו, לאינדי תהיה תקווה לעבור אותם ולסיים במקום השני הכללי, ואז הוא ישחק כל המשחק נגדינו. ובסופו של דבר, כדי לעבור את הקולטס, עם הבעיה שיש לנו בקורנר עם כל הפציעות, אנחנו צריכים שפייטון יישב כמה שיותר. כמובן שזה אומר שמיד אחר-כך ניפגש איתו, בדום שלהם, אבל דיה לצרה בשעתה. אז קדימה דוד אוטו, תכה בג'גוואדס. תכה בהם חזק. וליהודים תהיה אורה ושמחה וששון ויקר

dbroncos

New member
חג המולד הכי ../images/Emo58.gif

שמח שהיה לי. קיבלנו כל מה שרצינו. מפתיחת הרגליים של טנסי דרך השיא של פייטון וכמובן הלוזריות המדהימה של ג'קס ובולטימור. ועכשיו, ג'ייק, הנה עוד משהו. בהנחה הלא מופרכת שבפאלו והפטס מנצחים, אז אם בשבוע הבא שוב אנחנו ובפאלו מנצחים, והג'טס שוב מפסידים (והם נראים גרוע עד עכשיו), אז אנחנו מדורגים מקום 5, ופותחים בסן דייגו ולא באינדי. עכשיו, לקולטס בשבוע הבא אין שום סיבה לעשות משהו. השיא נשבר. המקום השלישי מובטח. ואין להם שבוע מנוחה. הם יירצו לנוח קצת, אתה לא חושב ? Do you believe ? DO YOU BELIEVE ? I BELIEVE

JakeTheSnake16

New member
../images/Emo58.gifHell yeah!!!

HELL YEAH I BELIEVE חוץ מהפסד של בפאלו (שלא באמת ציפיתי לראות אותם מפסידים בסאן פרנסיסקו עם כל הכבוד) כל רשימת הקריסמס התגשמה... :) איזה אושר היה לראות את התוצאות רצות בתחתית המסך אתמול, וגם כל כך שמחתי בשביל מאנינג (נכון שעכשיו באמת אין צורך לבוא לדנבר, תנוח, תרגע, למה לך הגבהים האלה עכשיו? אל תעלה על הטיסה בכלל
) אני לא מאמין שבפאלו ינצחו בשבוע הבא, הבנתי את העניין הזה שבגלל שהג'טס ובפאלו באותו בית, תיקו משולש יגרום לכך שדבר ראשון הג'טס בחוץ ורק אז יש טיי ברייקר בין דנבר ובפאלו מה שישים את דנבר במקום החמישי. זה רק אני או שלעוד מישהו יש דה ז'ה וו מהעונה שעברה? חייבים לנצח את אינדי בשביל לחזור לשחק נגדם שבוע אחרי... יו, איזה כיף, לפני שבועיים כבר איבדתי את כל האמונה. איזה כיף שהכל תלוי רק בנו עכשיו...

royfr

New member
../images/Emo58.gifאין שובר שוויון משולש|ספויל

נצחון של בפאלו, ודנבר - עם הפסד של הג'טס מגיע למצב הבא. ג'טס, בפאלו ודנבר עם 10-6. מאחר וג'טס ובפאלו אותו בית, עושים שובר שוויון ביניהן קודם (בפאלו, בגלל מאזן טוב יותר נגד יריבות משותפות), כך שהג'טס ודנבר עולים לפליי אוף. דנבר לפני הג'טס בגלל מאזן ב-AFC. הפסד מעלה לפליי אוף עם הפסדים של בפאלו , ג'אקס ובלטימור. אם יקרה שובר שוויון מרובע, אז מי שתעלה זו ג'קסונוויל כי היא נצחה קבוצות חזקות יותר (Strength of victory)

JakeTheSnake16

New member
אם יש שיוויון משולש

דנבר ובפאלו יעלו, ולא דנבר והג'טס. הג'טס יודחו בגלל שובר שיווין מול בפאלו(יריבות משותפות, בפאלויהיו 9-3 והג'טס 7-5) דבר ראשון, ואז בין דנבר ובפאלו, הברונקוס יקבלו את המקום ה5 ובפאלו את ה6 בגלל שובר שיוויון של מאזן בAFC כמובן שכל זה מצריך הפסד של הג'טס ונצחונות של דנבר ובפאלו. ד"א, גם בפאלו וגם הג'טס משחקות מוקדם ביום ראשון, מה שאומר ששתיהן יכולות למצוא את עצמן מול מסכים מחכות לתוצאות של דנבר ואולי גם של ג'קסונוויל בסוף המשחקים שלהן. למה METV לא משדרים את הג'טס וסט. לואיס? איזה משחק אדיר זה יהיה, למי אכפת מפילי/סינסנטי???

למעלה