i cant help it

i cant help it

לפני כמה ימים בן זוגי, אני ואבי ישבנו ודיברנו על הא ודא. בינהם עלה הנושא של מה שמתרחש ביני לבין בת זוגתו של אבי לבין מה שמתרחש בין בנו של בן זוגי לביני. בן זוגי אמר כי אני רודפת אחריו בכדי לראות את בנו דבר שלא אמור להתרחש. אך מה אני יכולה לעשות כשאני מתגעגעת אליו והם לא מגיעים לכאן כשהם יחד. בפעם האחרונה שראיתי אותו ראיתי אותו לשעה וחצי וגם זה היה לפני שבועיים. אני מניחה ומבינה שזה מחמיא לו שאני רודפת אחריו בכדי שיגיע לכאן עם הפשוש ובכל זאת לי לא נעים להגיד לו כל פעם שהם מוזמנים ולדעת שהם לא באים כי בן זוגי עייף למרות שיש להם הזדמנויות להגיע ובעצם אני רק רוצה להיות מעט עם הילד בזמן שבן זוגי יכול לשכב במיטה (מה שהוא בדרך כלל עושה) ולנוח. שמתי לב שאמרתי לו מלפני כמה חודשים כי בנו בגיל הזה זקוק לבוסטר ואסור לו לשבת מקדימה. אז לשבת מקדימה הוא כבר לא יושב אבל בוסטר שישמש אותו לפחות ל-4 שנים אין. אני שמה לב שאני מנדנדת לו בנושא כשאני נזכרת בו. גם היום שלחתי לו קישור לגיל בו ילד זקוק לבוסטר. אני תמיד מבטיחה לעצמי שלא אגיד יותר מפעם אחת. שלא אגיד יותר אחרי הפעם הזו. שלא אזמין אותו שוב עם בנו ואחכה שהוא מיוזמתו יציע להגיע כפי שעשה לי הפתעה בפעם הראשונה וכמה פעמים לאחר מכן כשאמר לי שהוא מגיע. אך אני תמיד מוצאת את עצמי עושה זאת. אני מתגעגעת ויתר על כן, אני רוצה ליצור קשר טוב עם הפשוש. אני רוצה שאנחנו נהיה משפחה מורכבת שהצליחה. לא אחת שנחלה אכזבה. כמו הבחורה החדשה שהצטרפה שאוהבת את בעלה של אימו. זה מה שאני רוצה להיות לבנו של בן זוגי. ברגע שהם יגורו לבד אהיה בסביבה הרבה יותר אך אינני רוצה לנחות עליו לפתע ולהיות שם הרבה כשלא הייתי קודם הרבה. זה כל כך חשוב לי... אני מבינה שקשה לבן זוגי, שהוא לבד, שהוא עייף, שלא עוזרים לו למרות שיש אנשים בבית אבל אני רוצה לעזור לו, אני רוצה לאפשר לו לנוח בשקט בזמן שאני עם בנו, אני רוצה לתת לו יד, אני לא רוצה שיגיד יותר שהוא לבד כי יש לו אותי, אבל לא ממש הולך לי. אני מרגישה קצת חסרת אונים כי הרבה מזה תלוי בו. רק בקשה יש לי מכם, אשמח לעצות מה לעשות בנידון ללא שפיטה. אל תתקפו את בן זוגי כי זה לא יעזור לאף אחד ובטח שלא לי.

yaeli4

New member
פרי, אני צריכה כמה הבהרות

אני רוצה להבין. את רוצה לראות את בנו של בן-זוגך יותר מכפי שהוא מאפשר לך? זו הבעיה? ואגב, בן כמה הילד?

yaeli4

New member
פרי ../images/Emo140.gif

האמת היא שאני אאכזב אותך.. כי אני בכלל לא התכוונתי לתקוף את בן זוגך, ממש לא. לדעתי הצדק איתו. לדעתי את צריכה להניח להם. הם צריכים את הזמן שלהם לעצמם. את מצטרפת ונהנית, זה מצוין, אבל לא ללחוץ. לא יותר מדי. לא להכריח. לא להידחף. ושוב, אל תכעסי, אני חושבת שאת נפלאה ויפה מאוד שאת רוצה להצליח במורכבות של מערכת היחסים, אבל כשזה נעשה בלחץ, זה רק מוביל לכישלון. למה את משתדלת כל כך? למה את לא זורמת עם הדברים כמו שהם? למה את צריכה להביא לו כתבות על חשיבות הבוסטר באוטו? האם את לא חושבת שהוא מספיק אחראי לבנו? ואם הוא לא חושב שזה הכרחי, אז תני לו את האחריות כלפי הבן שלו. פרי, הניחי לדברים. את לא צריכה לרדוף אחרי הקשר הזה עם הילד. בנינוחות ובנועם הכול יקרה בדיוק כמו שאת רוצה ואוהבת. אם לוחצים משיגים את ההפך. תזכרי את זה. אלה מילים חשובות מאוד.

כמובן שאינני לוחצת../images/Emo13.gif

אני עושה זאת בנועם משתדלת שזה לא יהיה לעיתים קרובות. כאשר הם לא מגיעים אני לא אומרת מילה ומקבלת זאת בהבנה. אינני כועסת ואינני נותנת הרגשה של לוחצת. אני פשוט מתגעגעת ורוצה שהכול יהיה מושלם. אולי מושלם מידי. אין דבר כזה מושלם אך הפחד שלא ילך גם קיים. כנראה שאני באמת צריכה לסגת.. And let him have it in his way תודה על פקיחת העיניים

פרי מקסימה

יש לך כוונות נפלאות,יש לך לב של זהב,ויש בך רצון עז לתת את אשר לא קיבלת. אבל חמודה את חייבת שבן זוגך ירצה את מה שיש לך לתת. עצרי רגע חמודה וחדדי את חושייך,הקשיבי לדברים שכתבת כאן,את מבינה מצויין שאת קצת חונקת. תני לבן זוגך להזדקק לך ולא לקבל הכל על מגש של כסף. שלא תביני אותי לא נכון,אני מבינה את יכולת הנתינה שלך ואת הרצון שלך,אבל הצד השני לא מסמן רצון לקצב שלך. תני לו להוביל את עגלתו,היי קשובה לדברים הברורים שהוא רוצה,ולא רק לצרכייך.הנתינה שלך זה הצורך שלך. פרי,אני בטוחה שכאשר תמתני מעט את הדאגה שלך והנתינה,תמצאי בן זוג מקבל ולא הודף... בהצלחה

rolan

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מה שנאמר. לא רוצה להעיק בעוד תגובה. רק תדעי, אנחנו כאן בשבילך

למעלה