i come back at the turn of the tide

בחבח

New member
i come back at the turn of the tide

או במקרה שלי, לאחר הרפתקאות רבות חסרות עניין לציבור. אני רק הייתי רוצה להכחיש כל מעורבות ברצח השייח יאסין. לא הייתי באותו יום על מדים, לא עשיתי מילואים, לא חתמתי על צו חריג שאיפשר את הגיוס שלי, לא הייתי אף פעם ברצועת עזה ואין לי שום דבר כנגד נכים מזוקנים עם קול פלצט. חשבתי לקטר לגבי חג הלחם אבל השנה הוא היה חביב יותר מהרגיל. כך שאי אפשר לקטר על חג הלחם. חשבתי לקטר לגבי המצב הספורטיבי אבל השנה הכל הולך לקבוצות שאני אוהב (לפחות לישראליות) וכל השאר חוטפות השפלות מביכות. חשבתי לקטר על היקום אבל היקום בסדר בזמן האחרון אחרי תקופה הרפתקנית משהו. אפילו איבדתי את הצורך לקטר על העובדה שהוצהר במקום מסוים באתר זה שרק אודי קרא את כל ארבעת חלקי המגדל האפל (לא שזה מטריד מישהו אבל אני קראתי אותם עם צאתם, כולל הוצאות אינטרנטיות וכאלה). שלא לדבר על חוסר היכולת שלי לקטר על מיני-הסדרה המחפירה על נפוליאון שראיתי בשנית וזעזעה אותי באי-הדיוקים שלה בשנית, סתם כי אני שמח לראות מדים נפוליאונים (כל אחד והפטיש שלו). מה שמותיר אותי עם בשורה משמחת. אחרי שנים באפילה, מסתבר שמצאתי משמעות. פרסית משהו אבל עדיין משמעות. תמיד טענתי שבחבח הוא דורס לילה שמקורו באפגניסטן (במקור זאת הייתה מחווה לעין הנץ דרך אגב והיו גם הערות על הגירה עקב לחצי הטאליבאן. זה היה ב-2000, כשהטאליבאן עדיין לא היו באופנה). כשתוחקרתי לעומק הודיתי שסתם לחצתי על המקלדת וזה מה שיצא (מה שיכול היה לגרום לי להיות גם דגכעי או ראט). אבל תוקנתי היום ומסתבר שבחבח זה ביטוי חיובי בניב איסתהני של פרסית (מקווה שדייקתי). לא רחוק מהמקור האפגני. נ.ב. אודי זה בת ? משעשע. אני מבין שאנשים מרגישים כאן פתאום כמו בפרסומת של שקע ותקע.

קפת

New member
איני יכולה עוד

לשתוק. לשתוק איני יכולה עוד. ולא, אין בכוונתי לתלות מקלדת ולהסתגר בד' אמותי כשרק היחיאל קדישאי שלי לעורי. שלום חדשים. באמת, ברוכים תהיו. אלה מה, נפלתם עלינו כמו צפרדע על אוכף של גמל סורי (זה היה פיוט מבית מדרשו של הגזר הציוני). תראו, אפחד בתפוז לא שאלותנו אם אנחנו רוצים לקלוט בשר תותחים טרי, וגם ההפנייה בשער לא בדיוק מייצגת את רוח הפורום, ואיננו אחראים על תוכנה וסגנונה. לא היינו ערוכים לפלישה, ולשאלתו של גרגול, לא נפלה שום תרדמת, פשוט כולם עסוקים בביצורים ומילוי שקי חול. ורק גרגול, שנבחר ברוב קולות לתפקיד הילד ההולנדי, החליט לשלוף את האצבע (טוב, נו, זו לא ממש אצבע) מתוך הסדק (סדק סדק תרדוף, גרגול כפרות) כדי לצעוק "המלך עירום" (סאמק, אני מלכה וואני לובשת שוט. כי ככה גרגול אוהב. אל תשאלו. בבקשה אל תשאלו). תחזיר את זה פנימה, גרגולי, מה שזה לא יהיה, אחרת הולנד תוצף ועל אחריותך וחשבונך הרמונט. מה קורה פה? שאלה מצוינת. מה שתמיד קרה: כלום ברוטב פלצנות. כאלה אנחנו, וככה אנחנו אוהבים את הרוטב שלנו. אז לכל השאלות, והתהיות והפרשנויות - בשביל זה עמלתי רבות (3.7 דקות) על חיבורה של הודעת מנהלת הפורום. תקראו, תפנימו, ותקחו מספר לחדר של אחות נחמה, כי אין כניסה לפורום ללא חוקן מזכך ומטהר. ויש גם מילון, עם הסברים מפליגים, ואם עדיין יש שאלות, אז מחר גם יום, ואני מקבלת קהל בערך מ10:30. ובבקשה: לא כל מי שהחליט/ה שכאן היא נולד, זה יהיה ביתו, אחותו חצבה בפורום אבן, ואביה שתל דרדר - חייב/ת לפתוח הודעה חדשה על שמו/ה. ואם הייתם קוראים את הודעת מנהלת הפורום (שזו אני) גם הייתם מבינים למה. ולזה שלא הבין מה קורה אחרי סקס. תתפשט וחכה לי ריש. אני לא מבטיחה להגיע, אבל אם לא אני, בטח נחמה והחוקן. שלומות ואיחולים. זה הרגע לבקש מנינט לפתוח מקור ולפצוח ברון, וגם לרבוח ולסעוד בשם כולנו.

קפת

New member
חדשות מהחזית

בהנהלת תפוז הבטיחו להוריד את "הקידום" (ככה הם קוראים לזה) מעמוד השער. ובא לציון גרגואל, ולבוגונביליה היתה אורה ושמחה. וגר בחבח עם לובה, ואודיסאוס עם קפת ירבץ. וטום עם כרוב, בערוגת הגינה, ודיסונאנסנס עם לפת בחבית. (וזה הכל בוגו אשמה, שתדעו. הכל היא.)

גרגול

New member
סיפורו של אלוף

כואב לי לשמוע איך משמיצים כל הזמן את האפגנים. אתם ודאי שואלים את עצמכם מה לגרגול טהור מידות ולעדת הזבלים המוסלמים המשוקצת, צמאת הדם, הפרימיטיבית והמשוללת ערכי מוסר בסיסיים זו? אוה. אענה לכם בשמחה. כלבי האהוב אקסל, השם יקום דמו, היה חצי אפגני. כלומר, אימו (באפי) היתה אפגנית על פי חזותה החיצונית, אלא שתעודות לא היו לה וכמשתמע מכך על פי מדיניות ההגירה היתה גם משוללת אזרחות. אביו של אקסל היה בעצם תריסר כלבים חרמנים ונטולי זהות שצבאו על פתח ביתם של מעסיקיה של באפי. בעלי הבית, שייחלו לזיווג קדוש של באפי עם אחיה (!), לא עמדו בלחץ הכבד שהפעיל השבאב והפקירו את באפי להמון הסואן, שלא התבלבל וביצע בה אונס קבוצתי ואלים. החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מהפרשה של כלבה, ובאפי חוותה חדירות כפולות ומשולשות עד שהתברגה על מכשירו של זכר האלפא, בוקסר ישיש שסורס פעמיים (!) ע"י וטרינר רוסי אלכוהוליסט. אחרי האקט זכו שאר מגירי הריר (שהמתינו בסבלנות מופתית, משל היו חבורת אנגלים קשישים בתור לאוטובוס) גם הם בחיבור מהיר. באפי תפחה והתעגלה ולאחר כשלושה ירחים ירתה שגר של ששה בני כלאיים. כשבאתי, אחרי תחינות בעלי הבית, כדי לאמץ לוחם, לא יכולתי להתעלם מגור אחד קטן שהיה שונה מחמשת אחיו. בעוד האחים נצמדו לסט הפטמות המפואר של באפי, הוא התעקש לינוק מזנבה. בעוד הם היו מכוסים בזיפים קצרים ורכים - לו היתה פריזורה א-לה אניטה פללי, אפורה וממורטטת עם גוונים של כתום חלודה. אקסל צמח במהירות לגובה בלתי אפשרי. למרות מוצאו החצי-אפגני מעולם לא הניף את נס הקיפוח העדתי. כל חייו הקצרים דבק בשלושה עקרונות מוצקים: 1. לעולם אל תנשוך את היד שמאכילה אותך, ולא שום יד או אבר כלשהו שיש סיכוי, אפילו תיאורטי, שיאכיל אותך. נהפוך הוא - תלקק לכל בן תמותה ללא שמץ של כבוד עצמי. 2. תישן, והרבה. כך הזמן עובר מהר יותר בין הארוחות. 3. מכוניות הן מכשירים שטניים שמטרתם להחריב את העולם. תבריח אותן מהטריטוריה שלך בריצת אמוק ובזעקות רמות. העיקרון הזה, אגב, עלה לו בחייו. חוץ מאמא שלי, כולם אהבו את אקסל. ילדים רצו אחריו ברחוב, כלבים רחרחו את ישבנו בהערכה מקצועית והקרציות ראו בו מעין אלוקים חיים ומקור כל טוב. אבל אמא שלי לא התרשמה ממפגני האהבה. היא חלמה על כלבת פינצ'ר, כזאת שתזנק על הברכיים שלה בזמן שהיא יושבת בסלון ומחרטטת שטויות עם החברות שלה, כזאת שתנבח בכל פעם שדלת הכניסה נפתחת, כזאת שתפחד מאנשים, תרדוף אחרי כדורי נזלת, תשמין כמו פרה ננסית ותפליץ מפחד מתחת המיטה כשיכנס חתול הביתה. אקסל מצידו ניסה לרצות את אימי בכל דרך אפשרית. הוא זינק לה על הברכיים והפליץ מתחת למיטה, אבל לא היה בזה שום חן. הקפיצות שלו היו גמלוניות (46 קילו) , הנביחות שלו לא ממש הזכירו את פבארוטי, לגאזים שלו היה ריח של מלאך המוות. (המשך יבוא)

שאייאן

New member
זיוני מוח במהירות 2 מאך..זה מכובד..

יאללה אפשר לעשות ממכם קונקורד.

כן,

הסיפור שלך מזכיר לי את שממית המחמד שלי, הזוטית. היא אמנם לא נהגה לנבוח, כי כידוע, שממיות לא נובחות, אולם גם היא שקלה קרוב ל- 46 קילו ונהגה שלא לנשוך את היד שמאכילה אותה. זה כמובן, לא מנע ממנה מלנשוך איברים אחרים.

קפת

New member
תגידי, אודיסאוס

זה הרגע שבו אני כותבת את הסאגה על החתולות הלסביות חומסות הגורים, שהוא, כידוע, סיפור אמיתי-אמיתי שלא המצאתי בו כלום, כי אפילו הדמיון החולני שלי לא יכול היה להגות טלנובלה יללנית ומופרכת שכזו?

שאייאן

New member
אחרי עיון ממושך...מאוד מאוד ממושך..

אני חושב שאתם עושים פאדיחות לכל המגלומנים באשר הם. אתם מבינים יש בעיה מהותית בקטע שלכם. מגלומן אמיתי ידע שהוא הכי טוב ולא יתפשר על ממוצעות של התחפרות של שעות מול המחשב אפילו שהכתיבה נוזלת ממנו כמו שעווה מנר ויזיין תמוח על בולשיט רק בשביל שהשרת של תפוז יאחסן את זה אחר כך כי תאמת מי באמת קורא כל כך המון גיבובים של שטויות ושל שנינות אה לה נוסנסנס ב3 שקל במיניסטור.. אז אתם מבינים אני חושב שיש לנו בעיה מהותית פה. ובתור מגלומנים מי באמת רוצה לדעת מה השני חושב. ולקרוא 14 עמודים של בבל'ת בלי טעם ריח כיוון או זמן ומרחב מוגדרים. אתם בגדר אלחושים אחד אחד פה. אבל אני רוצה לעזור אלו שישבעו אמונים וידעו את הקידה בעלת 247 המחוות אולי יזכו בהארה. נ.ב לא לשכוח להביא סנדוויצ' והכי חשוב להוריד נעליים בכניסה למקדש. שלאמ.

קפת

New member
ציטוט

כי תאמת מי באמת קורא כל כך המון גיבובים של שטויות ושל שנינות אה לה נוסנסנס ב3 שקל במיניסטור.. אז בתשובה לשאלתך: אתה. אתה קורא.

קפת

New member
אז אתה טוען שאתה לא מגלומן

פסדר. אפחד לא מושלם. בכל זאת, אתה קורא...

למעלה