I did it !!

גווניבר

New member
I did it !!

שלום לכן. כתבתי לפני כמה שבועות שהפורום הזה עשה לי חשק ללמוד לרכב על אופניים (כן, כן. בגילי המתקדם 27 לא יצא לי ללמוד זאת). למרות הפחדים והחששות, החלטתי לעשות מעשה, ובעזרתו האדיבה של בן זוגי המקסים ביום שישי למדתי לרכב (50 דקות ושיפשוף קטן מהכידון בעצירה לא מוצלחת). הערב כבר רכבנו מסביב לשכונה בכבישים ריקים. נכון, עדיין קשה לי להתחיל נסיעה והאופניים קצת מזגזגים, ולא כל פניה מצליחה לי, אבל - עשיתי את זה!! התגברתי על הפחדים והוכחתי לעצמי שעם קצת אמונה ומאמץ אני יכולה לעשות דברים שנראים לי בלתי אפשריים! אז תודה לכן על ההשראה, ומקווה בעתיד (לאחר שיפור כושר וטכניקה) להצטרף לאיזה טיולון נחמד.

חניתס

New member
כל הכבוד!!

בהתמדה, ובנחישות תגיעי רחוק מאוד. המשיכי כך! עלי והצליחי.

כל הכבוד!

עכשיו זה עניין של שעות-אוכף. לרכב, לרכב, לרכב, עד שהאופניים הם לא האישיו ואת לא חושבת עליהן, אלא יכולה לסתכל על הסביבה ולהנות מדרך התנועה חלקה והזורמת הזאת. שיהיה בכיף

susieada

New member
את מנצחת! ../images/Emo45.gif

כייף לשמוע על ההתגברות בפחדים וההצלחה בלימוד לרכב! הכי כייף, בכל גיל, זה ללמוד משהו חדש!, להרחיב את האופקים, את הגבולות, את היכולות. ואת הוכחת לעצמך - רק צריך להעז לעשות משהו חדש! כל הכבוד! תהני ותמשיכי להיות גאה בעצמך! סוזי

efratramati

New member
כל הכבוד!!!!

לימדתי את הפיצי שלי וזוכרת שזה לא פשוט בכלל...

סחתיין!

אני כל הזמן מנסה לשכנע חברות שלי שלא יודעות לרכב שזה אפשרי... לא בדיוק מחיבת טריאתלונים אלא פשוט כי לזוז בתל אביב בדרכים אחרות זה לא הגיוני. אבל אני לא באמת יודעת להסביר להן איך ללמוד, כי אני למדתי בגיל 7 ולא זוכרת כלום

גווניבר

New member
שיטה שקראתי כאן -

למצוא ירידה מאוד מאוד מתונה, ולנסות פשוט לשבת על האופניים באיזון (כשהמושב הכי נמוך, והרגליים מגיעות בביטחה לקרקע), בלי להתעסק עם הפדאלים. לאחר כמה נסיונות שכאלה, כבר לומדים להתאזן, ואז כשרוחשים מספיק ביטחון, כבר לא קשה להעלות את הרגליים לפדלים.

rasheric

New member
כל הכבוד ! אין כמו ההרגשה של התגברות על הפחד

ורכיבה על אופניים מספקת הרבה הזדמנויות להתגבר על הפחד.... אגב, אני רואה בפרופיל שאת מאזור י-ם, אם את מעוניינת לתאם רכיבה קלילה, אשמח.

גווניבר

New member
תודה לך.

כרגע אני לא מתפקדת גם בעליות קטנות, אני שומרת את הצעתך לעוד כמה שבועות, כשאבנה לעצמי איזשהו כושר סביר בחדר כושר. תודה!

למעלה