I didn't want to kiss you goodbye - that was the trouble-

I didn't want to kiss you goodbye - that was the trouble-

I wanted to kiss you goodnight
לילה טוב ואלף נשיקות לילה טוב קופליה.

הבנתי שהרגשות שלי אלייך לא ישתנו גם אם אעבור ממקום למקום כל הזמן.
הרגשות שלי אלייך לא ישתנו גם אם יעבור נצח.
אף פעם לא רציתי להפרד ממך ואני אחכה לך עד יומי האחרון.
למדתי לחיות עם הכאב של חסרונך בחיי.
אבל אני עדיין מתגעגעת אלייך כל יום.
את עדיין הדבר הראשון שאני חושבת עליו כשאני קמה בבוקר והדבר האחרון שאני חושבת עליו לפני שאני נרדמת בלילה.
ותמיד זה יהיה ככה. זה שמור לך לנצח.
הלוואי שהייתי יכולה לחבק אותך, לגעת בך, לנשק אותך במקום לחשוב עלייך כל הזמן.
אבל הבנתי וקיבלתי שזה לא יקרה בזמן הקרוב.
אם נחשיב גם את השנים שעוד לא הבנתי שהתאהבתי בך, חיכיתי לך כמעט 7 שנים. פאק. את קולטת?? פאקינג שבע שנים שזה רק את בשבילי. שבע שנים שאני אוהבת אותך. רק אותך. אז תדעי שאני אחכה לך גם בכפולות של 7 שנים אם צריך.
כמה יש לי לכתוב לך. כמה יש לי להגיד לך.
כמה דברים לא פתורים בנינו.
אבל הדברים החשןבים ידועים לנו. אי אפשר שלא לדעת. אי אפשר להתעלם. אי אפשר לפתח אדישות לדבר כזה. זה כבר מרגיש כאילו חלק ממני אהב אותך עוד לפני שהכרנו. אני שלך. אני תמיד אהיה שלך כמו שאת שלי. ותמיד תהיי שלי. לא משנה עם מי נהיה באופן פיזי.
שינית אותי. אני כבר לא אותו בנאדם שהייתי קודם. איבדתי הרבה דברים שאהבתי בי אבל גם קיבלתי הרבה דברים שאני אוהבת שלא היו לי קודם. קשה לי בלעדייך. קשה לי לא לראות אותך. קשה לי לא לשמוע אותך. קשה לי לא לדעת מה עובר עלייך. איך את מרגישה. אם את צריכה משהו.
אני תמיד כאן בשבילך. את יודעת את זה. כל דבר שתעיזי לבקש מהקטן לגדול, תקבלי ממני הכל, את יודעת. מה שתרצי.
אני חושבת שהיה לך הרבה יותר טוב אם היית עושה את הצעד והיית איתי. היית יותר שלמה. היית יותר מאושרת. החיים שלך היו הרבה יותר קלים ממה שהם. הרבה יותר טובים. והילדים שלך היו מסתדרים עם זה. הם אוהבים אותך והם יקבלו אותך איך שאת. לכל דבר יש דרך. ואפשר למצוא גם את הדרך לזה.
קשה לי שקשה לך. קשה לי לחשוב על התחושות שלך. על מה שאת צריכה להתמודד איתו. הרבה יותר קשה לי שקשה לך מאשר כל הכאב שיש בי מהאהבה הזאת.
הלוואי והייתי יכולה להחזיר את הזמן לאחור. להרשם לאוניברסיטת תא ולא להכנס לכיתה שלך לעולם. זה מה שהיית רוצה? לא להרעיד את עולמך ולא לזעזע את שלי. לא היית צריכה להתמודד עם כל זה. אף פעם לא רציתי שתתמודדי עם כל זה. בגלל זה בהתחלה לא העזתי לעשות שום צעד. כנראה שבהתחלה ידעתי הרבה יותר. ואחכ התעלמתי מכל מה שידעתי קודם כי לא יכולתי לעצור את עצמי. ידעתי שלא יהיו לך את הכוחות להתמודד עם זה. ולא רציתי להרע לך. אלוהים. לא רציתי שתתמודדי עם כל זה. מבחינתי לחשוב שתזילי ולו דמעה אחת בגללי זה גומר אותי.
הלוואי והכל היה אחרת.
הלוואי והיית שוכבת עכשיו לצידי.
הלוואי שהעיניים שלך לא היו גונבות ממני את המילים ברגעים החשובים.
הלוואי. הלוואי שיום אחד אראה אותך שוב.
שיום אחד זה יקרה בנינו.
שתתני לי לאהוב אותך.
שתתני לי להכיר אןתך.
אני אוהבת אותך יפה שלי.
תהיי חזקה כמו שהיית תמיד, כמו שאת יודעת.
ותבטיחי לי שאם תשברי תבואי אליי ולא תרסקי את עצמך יותר ממה שאת כבר מרסקת.
לילה טוב יפה שלי.
עכשיו אלך לישון כמו כל לילנ, במחשבות עלייך.
נשיקןת יפה שלי וחופש נעים.

למעלה