i go 2006+ LOOX N560 Fujitsu/Siemens

• פותח הנושא 1896
  • פורסם בתאריך

1896

New member
i go 2006+ LOOX N560 Fujitsu/Siemens

צום קל וגמר חתימה טובה לצמים... קיבלתי מהעבודה מחשב כף יד, חוץ מלשחק איתו אני לא ממש משתמש בו. השבוע אני אזדקק נואשות לGPS, במחשב כף היד מותקנת תוכנת נווט I GO 2006, הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך להשתמש בה, ובכול מקום באינטרנט שאני מחפש את התוכנה הזו או את מדריך ההפעלה שלה אני מקבל תוכנה דיי דומה באותו השם אבל עם מסכים שונים של תפעול. זה אתר התוכנה שאני מוצא ברשת : http://i-go.com/en/news/index.php?aid=114 וזה לא מה שיש לי...למרות שבטעינת התוכנה מופיע אותו השם ואותו האיקון הכחול שלהם... יש כמה גרסאות לזה ? תודה על כול עזרה.

ronny69

New member
בבקשה:

התוכנה הזאת ממש נחמדה וידידותית........ כל שעליך לעשות הוא להפעיל אותה. לאחר מכן ללחוץ על הכפתור האמצעי "מצא וסע!". כעת אתה יכול לבחור בין שתי אפשרויות: 1. כתובת - כאן אתה כמו שבטח ניחשת, פשוט מזין כתובת. בהתחלה עליך לבחור עיר (בפינה בצד ימין מתחבא לו הכפתור "עיר אחרת"). לאחר מכן יהיה עליך לבחור ברחוב המתאים ומס' בית. 2. נקודות עניין - יש בתוכנה מאגר של דברים כגון מבנים, מסעדות, מקומות בילוי, מגרשי חניה ועוד. אם אתה רוצה לחפש מקום ספיציפי עליך לחפש אותו עפ"י הקטגוריות או על פי השם שלו. לגבי הכפתורים "בית" ו"עבודה" - יש לך את האפשרויות להזין בהם כתובות מראש ככה שבכל עת בהם תרצה לנווט חזרה לביתך או לעבודתך תוכל למצוא אותם במהירות. בנוסף הייתי ממליץ לך קצת לשחק עם ההגדרות ולראות איך אתה יכול לשנות את ההגדרות כדי להתאים את המפה לאיך שאתה אוהב מבחינת תצוגה (מפה דו/תלת מימדית, התראת מהירות, בלי התראת מהירות ועוד רבים וטובים אחרים). לאור העובדה שיש לך את הN560 הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות עד שתקלוט את הלווינים. אם אתה צריך להשתמש במכשיר ליותר מאיזה משהו חד פעמי כGPS אשמח להסביר לך כיצד ניתן לשפר את הקליטה במכשיר זה.

libal

New member
תוריד

מפה צדריך בעברית לתוכנה . יש שתי גירסאות לIGO - כלומר יצא עדכון משופר לגירסה הישנה .

למעלה