I Have A Question

danduuu

New member
I Have A Question ../images/Emo9.gif

המ, אני יודעת שאני אצא מטומטמת, אבל באיזה שירים בדיוק תומאס מצטט את שייקספיר? ובאילו קטעים? עכשיו אחרי שקניתי את אושנבורן סופסוף, נדמה לי שיש שם ציטוטים שלו אבל אני לא בטוחה
אז נועה, מה נשמע?
יאללה תחפרי לי

A Hilit

New member
סתם כי באלי להגיב ../images/Emo3.gif ../images/Emo208.gif

עכשיו כותבים הודעה? עכשיו? יאללה לכי לישון יא משועממת לילה טוב

dralan

New member
חחח

ואם אני לא טועה הוא מצטט אותו בדד בויס פואם (לא באושנבורן אבל עדיין...)

A Hilit

New member
טוב מה נפלת עליי את?!../images/Emo6.gif

כל דבר יש לך הערות?! יאללה שקט כבר! או שאת יורדת עליי שאני nature girl או שאני ילדה חסרת חיים שמגיבה להודעות בשעות כאלו רדי ממני

blacknwhite

New member
אוקי... |החפירה|../images/Emo3.gif

אז ככה, כמעט בחצי מווישמאסטר יש ציטוטים של שייקספיר... SIMS, CCM, DSC, DBP- מכובד למדי... האמת שעשיתי בוק רפורט על סונטה של שייקספיר שתומאס ציטט ממנה בDSC, אז אני יכולה לחפור לך על זה חופשי. זה גם היה ממש כיף
והנה הלינק שיסביר לך הכל הרבה יותר טוב ממני- http://www.nightwish.com.ru/english/faq.htm מקווה שעזרתי
|סחפירה|

blacknwhite

New member
טוב, זה לא ב-ד-י-ו-ק מילה במילה משייקספיר...

אבל, נגיד, "how many lambs will the stern wolf betray" או משו כזה, זה היה מהזיכרון... ויש עוד אחד, הפעם לא מהזיכרון: "how many gazers mightst thou lead away" וזהו
מהשיר הזה לפחות...

blacknwhite

New member
נו, בשביל מה עלומה השקיעה מזמנה היקר ועשתה

מילון??? *פרסומת סמויה*

Super Alonit

New member
קיצור, יש מילון מושגים כלשהו איפושהו בקיצורים

אבל הוא קבור אי שם בנבכי הפורום כך שאף אחד לא מוצא אותו כדי להשתמש בו:) (ו-SIMS זה She Is My Sin)

lacrimosa girl

New member
יותר משמצחיק אותי שמפרסמים אותי,

מצחיק אותי שאת חושבת שזמני יקר.
בואנה אני עילגת ._.

טוב, אז הקדימו אותי../images/Emo9.gif

והקישור עונה על השאלה הרבה יותר טוב ממני, אבל בכל מקרה הציטוטים הם כולם משלל סונטות של שייקספיר, אם את מחפשת סונטה שייקספרית איכותית תקראי את סונטה 130, גאונות טהורה

למעלה