I Have an idea

I Have an idea../images/Emo62.gif

חן עם תרשה לי יש לי רעיון קטנטן... כמו בכל פורום נחמד שיש שירשור שבו כל אחד עונה על...
שם:
מקום מגורים:
מגמה:>אלא עם ן אתה קטין<
תחביבים:
סוג של מוזיקה אהוב:
להקות/זמרים:
תמונה:>למרות שיש את הגלריה<
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´:
כל פרט נוסף ששכחתי: יאללה תמלאו...

טוב.... אבל אני חושב שכבר יש לנו

את השרשור היכרות.., עם הוא לא נעלם..., בכל מקרה..., סבבה.. תתחילו...

exit_from_here

New member
................................

איל 15 ט(נשארתי שנה בגן) דרום אין כלמיני רוק ישראלי החברים של נטאשה,קספר וכו´ אין 126677242

amittzor

New member
הנה שלי

שם:עמית צור גיל:14 וחצי כיתה:ג´ מקום מגורים:גבעתיים מגמה:לשון ודקדוק תחביבים:להטחיל אם קוסיות, להסוף בולים. סוג של מוזיקה אהוב:רוק כבד להקות/זמרים:שייגעצ, לינקין פארק והיהודים. תמונה:>למרות שיש את הגלריה<
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´:[email protected] כל פרט נוסף ששכחתי:אני בחור מגניב

amittzor

New member
אתם לא מבינים קלום במוזיקה

ויש לכם גם המון שגיאות כתיב.

לינקין פארק זה לא רוק בגרוש!!!

ועמית אני מבקש מך להפסיק לעשות את עצמך מטומטם, תתחיל לכתוב כמו שצריך, ללא שגיאות כתיב כי זה מוריד את הרמה של הפוום...

kasperit

New member
הוא סתם יורד עליכם תעזבו אותו וזהו.

נ.ב, פשוט קראו את החתימה. יעל

אנשים הוא בן .... (סליחה עמית../images/Emo6.gif)

אמממ להגיד?.... טוב נו לא נגיד זה חסוי אבל הוא בן אדם גדול ש.... די כבר אופ אנשים תשימו
מה קורה פה...

רותמיקה

New member
לא זה לא...וחוץ מזה................

על איזה קן אתה מדבר הקן של הציפורים? הקן של הנוער העובד והלומד? עם כבר כן זה כן ולא קן זה קן... ולא זה לא ! זה כל כך לא!

casperit

New member
אוקי, שלי:

שם: יעל גיל: 14 עוד כמה חודשים 15... כיתה: ט´ מקום מגורים: חיפה תחביבים: אה יש הרבה... סוג של מוזיקה: רוק ישראלי להקות\זמרים: מופע הארנבות של ד"ר קספר, מוניקה סקס ועוד איסיקיו: 116295850

../images/Emo20.gifבא לייי....../images/Emo20.gif

שם:ליטל
כיתה:ח
מקום מגורים:פ"ת
מגמה:אני קטינה
תחביבים:לזיין תשכל,לעצבן אנשים,להטיף,לחקור את היסטורית מדינת ישראל ו...
מוזיקה:רוק ישראלי,רוק קלאסי,רוק מתקדם,פאנק,ראפ
להקות זמרים:מוניקה סקס,היהודים,נושאי המגבעת,אביב גפן,ברי סחרוף,כוורת,מופע הארנבות.גם באנגליתכמו לד זפלין,רובים ושושנים,ג´ימי הנדריקס וכו.
תמונה:אין
אי סי:175837167

ממממ...

שם:חן גיל:17 כיתה:יא מקום מגורים:ראשון לציון מגמה:תקשורת וחברה תחביבים:אין סוג של מוזיקה אהוב:מטאל להקות/זמרים:קורן,מטאליקה,נירוונה פנתרה וכו´ תמונה:יש בגלריה אייסיקיו:98454598 מסנג´ר:[email protected] אימייל וכו´:[email protected] כל פרט נוסף ששכחתי:נעליים לנצח!

rainbowgirl

New member
אני../images/Emo70.gifחיחיחיחי

שם:קורל גיל:13.5 כיתה:ח´ מקום מגורים:באר שבע מגמה:אני קטינה תחביבים:מממ-חברימ,מחשב,בלה סוג של מוזיקה אהוב:רוק ישראלי,רוק קלאסי להקות/זמרים:הרבה מאוד-אביב גפנ,ברי סחרופ,היהודימ ועוד. מסנג´ר:[email protected] כל פרט נוסף ששכחתי:אינ.

למעלה