i have the best parents in the

lol lypop

New member
i have the best parents in the

world!!! i'm going to seattle to see COLDPLAY!!!!! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh love you & have a good day!

מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שמחה בשבילך

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

תיהני!
וכמובן שתספרי לנו איך היה!!

0mroosh

New member
זה רק אני, או שאיך שאני חוזר

מפלורידה, קולדפליי מגיעים להופיע 5 דק' מאיפה שאהיה כל אוגוסט!?

0mroosh

New member
הם מופיעים בספטמבר.

אני חוזר בסוף אוגוסט..
נסתפק באלאניס מוריסט [וזה בתנאי שמגיעים לוושינגטון באותו תאריך] וברולינג סטונס.

Latisia

New member
אוי שיהיה בכייף!

אני זוכרת יום לפי שנחתתי בפראג הרולינג סטון הופיעו בפארק מול המלון שבו הייתי... כמו מה שראיתי היו האוהלים והציוד שהם השאירו אחריהם P:

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifיא ../images/Emo7.gif כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בואנה, אם את לא מצלמת שם לפחות 47 תמונות, אני טסה ישר לקנדה ורוצחת אותך../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תהני המונים../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif ותצלמי../images/Emo11.gif תצלמי הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תיעוד. מלא. של כל שניה ושניה בהופעה. מהשניה שהם עולים על הבמה ועד הצעד האחרון שהם עושים עליה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני רוצה../images/Emo7.gif

lol lypop

New member
אם אני מצלמת אז רק דיגיטלי

כי בפילם יש ג'לטין!:-O ואל תדאגי...אני אהנה ואצלם

MarishA M

New member
יאיי תהני לך!!

תספרי ותשימי גם תמונות!! אויי כ"כ כיף לך!!!

למעלה