i know how to set my serial but.. how can i keep it ?
G gt-master New member 7/11/01 #3 פרטים: המודם שלי יושב על פסיקה 5 אני מגדיר זאת כל פעם שהלינוקס עולה. אני יודע שאפשר לרשום הגדרה זאת כך שבהתחול הבא זה יהיה אוטומטי. לא זוכר איפה ואיך.
פרטים: המודם שלי יושב על פסיקה 5 אני מגדיר זאת כל פעם שהלינוקס עולה. אני יודע שאפשר לרשום הגדרה זאת כך שבהתחול הבא זה יהיה אוטומטי. לא זוכר איפה ואיך.
ת תמר, New member 7/11/01 #4 תשובה אם אתה רוצה להריץ תוכניות באופן אוטומאטי בזמן האיתחול, ניתן לעשות זאת בקובץ rc.local שנמצא ב-etc לעניין המודם: לא ברור לי למה לינוקס לא מוצא את זה בעצמו, כמו שקורה בדרך כלל. איזה מודם יש לך? ואיזה עוד התקנית טוריים יש לך?
תשובה אם אתה רוצה להריץ תוכניות באופן אוטומאטי בזמן האיתחול, ניתן לעשות זאת בקובץ rc.local שנמצא ב-etc לעניין המודם: לא ברור לי למה לינוקס לא מוצא את זה בעצמו, כמו שקורה בדרך כלל. איזה מודם יש לך? ואיזה עוד התקנית טוריים יש לך?
G gt-master New member 11/11/01 #5 תודה תמר אבל אין לי קובץ כזה. אולייש קובץ אחר? יש לי סוסי 6.4 המודם שלי על פסיקה 5 ולכן הלינוקס לו מוצא אותו בפורט 4(IRQ3)
תודה תמר אבל אין לי קובץ כזה. אולייש קובץ אחר? יש לי סוסי 6.4 המודם שלי על פסיקה 5 ולכן הלינוקס לו מוצא אותו בפורט 4(IRQ3)