I Love Rock ´N´ Roll

I Love Rock ´N´ Roll

הקליפ החדש והפצצה של בריטני I Love Rock ´N´ Roll הוא חידוש של הלהיט משנות ה-70 (אני יודע שאתם יודעים). שמעתי את הישן, שמעתי את החדש והגעתי למסקנה שזה אחד מהחידושים הכי טובים של הזמן האחרון..... הוא מתחיל לעשות הקרנות בכורה באירופה. דרך אגב, גם פה "ג´ייב" (החברת תקליטים של בריטני) עושים חילופים... כמו שהיה ב Overprotected ו INAGNYAW. באמריקה יצא שיר שקוראים לו Boys והוא הופק ע"י הנפטיונז (אלה שעשו את Slave ). "בויס" גם יהיה בפסקול של אוסטין פאוורס ככה שזה יקבל קידום מהסרט, כמו שהקודמים קיבלו מקרוסרודס. ואז בתקופה שאוסטין פאוורס 3 יצא באירופה גם הסינגל ל"בויז" יצא. דרך אגב (2), מייק מאיירס הולך להיות בקליפ. מה אתם חושבים?

GEL

New member
מה אנחנו חושבים? להזכיר שב-1999

עשתה את זה מדונה?או שזה מיותר והמבין יבין

חיודש משורש ח.ד.ש לצערי, לא מצאתי

דבר וחצי דבר ששונה מגירסאת המקור לביצוע של בריטני מלבד העובדה שהיא מתעקשת לעשות את הקול המתוק המעצבן שלה (לא הספיק לנו הME באוברפרוטקטד?)

not !

למה חידוש צריך להיות שונה מגרסת המקור במשהו ? אני מוצא את הביצוע של בריטני כובש ונהדר. הקול שלה פשוט עושה צמרמורת (כמובן שבמובן החיובי) וסופסוף הבנתי את המילים בשיר. ויוה לה בריטני !

GEL

New member
איזה הספק יש לה כל חודש

מוציאה סינגל חדש- ולא שאני שונא אותה ,אבל היא עושה טעות כי היא "שורפת " את עצמה מהר מידי

צודק... אבל הטעות של החברת תקליטים

שלה "ג´ייב"... יש שמועות שגם יהיה עוד סינגל אחרי ILRNR... עם אוסטין פאוורס וזה... אבל זה עדיין מהר.. נראה לי שהם עושים את זה בשביל שכל החיים שלנו נראה את בריטני, כל הזמן!! זה כיף, אבל תהיה בטח תקופה ארוכה שלא נראה שום בריטני, אז עדיף לראות את בריטני בתדירות נורמלית... כל 3.5 חודשים בערך...

למעלה