I LOVE USA מציגה את

i love usa

New member
I LOVE USA מציגה את

פינת הסרטים
פינת הסרטים בכבלים ערוץ 4 יום ראשון 9 מאי שעת התחלה : 23:32 צלו של הערפד שם לועזי : Shadow of the Vampire דרמת אימה יוצאת דופן שזכתה לשבחים רבים, העוסקת בשאלה עד כמה רחוק יכול ללכת קולנוען נלהב, שחזונו הוא ליצור את הסרט הגדול והמפחיד ביותר שנעשה אי פעם. "צלו של הערפד" נעשה בהשראת סרט האימה הקלאסי "נוספרטו" משנת 1922, של הבמאי הגרמני המהולל פרידריך וילהלם מור . מישהו ראה את הסרט הזה??? יום רביעי 12 מאי שעת התחלה : 23:41 הזעם שם לועזי : The Fury מותחן אימה מאת הבמאי בראיין דה פלמה ("הבלתי משוחדים", "קארי"), שצולם בחלקו בישראל. פיטר סנדזה, סוכן מודיעין לשעבר, יוצא לעימות אכזרי עם יריב בשם בן צ`ילדרס, האחראי על מוסד מיוחד שבו שוהים צעירים בעלי כוחות מיוחדים. פיטר מנסה לאתר את בנו שנחטף ע"י ארגונו . כנל לגבי זה מישהו ראה??

i love usa

New member
נעלם ערוץ סינמה 3

מישהו יודע מה קרה?? אני משתמש בוואלה משם אני לוקחת את המידע ואין סינמה 3 לאן הוא נעלם????????????????????????????????

i love usa

New member
נמשיך

סרטים בערוץ יס 2 יום שבת 8 מאי שעת התחלה : 23:12 הסורקים: שלטון המח שם לועזי : Scanner 1 אימה מדע בדיוני. מאבק בין שתי קבוצות בעלי יכולות טלפתיות יוצאות דופן שמסוגלות לא רק לקרוא מחשבות אלא גם לחסל את יריביהם בכוח המחשבה. עם: סטיבן לאק, ג`ניפר או`ניל. במאי: דיוויד קרוננברג. קנדה, 1981. יום שבת 8 מאי שעת התחלה : 00:56 הסורקים 2 שם לועזי : Scanner 2 אימה. צעיר בעל יכולות טלפתיות מגויס בידי החוק למאבק בטלפתים פסיכוטיים המערערים את הסדר הציבורי. עם: דיוויד יולט, דבורה ראפין, טום באטלר. במאי: כריסטיאן דוגאיי. קנדה, 1991. יום שבת 8 מאי שעת התחלה : 02:41 הסורקים 3 שם לועזי : Scanner 3 אימה. סם חדש שהופך אנשים בעלי יכולת טלקינטית לפסיכוטיים, מופעל על אישה שהופכת למכשיר בידי כוחות הרוע. עם: ליליאנה קומורובסקה, קולין פוקס. במאי: כריסטיאן דוגאיי. קנדה, 1992. יום ראשון 9 מאי שעת התחלה : 19:54 היד שמנענעת את העריסה שם לועזי : Hand That Rocks The Cradle מתח. אישה מתחילה לעבוד כמטפלת בביתם של זוג צעיר. מה שנראה כסידור מושלם, מתגלה בהדרגה כסיוט, כאשר התנהגותה של המטפלת מדרדרת. עם: רבקה דה מורני, אנבלה שיורה, ג`וליאן מור. במאי: קרטיס הנסון. ארה"ב, 1992. יום ראשון 9 מאי שעת התחלה : 21:45 הכלה של צ`אקי שם לועזי : Bride Of Chucky אימה. חברתו של צ`רלס, רוצח פסיכופט, מנסה להחזיר את אהובה לחיים. צ`רלס כולא את נשמתה בבובת כלה חמודה, ויחד הם יוצאים למסע אלימות. עם: ג`ניפר טילי, ג`ון ריטר. במאי: רוני יו. ארה"ב, 1998. יום ראשון 9 מאי שעת התחלה : 23:16 העורב 3 שם לועזי : Crow - Salvation, The מותחן אימה. צעיר שהואשם ברצח חברתו חוזר מן המתים. בעזרת אחותה של חברתו והדרכתו של עורב מסתורי הוא מנסה לחשוף את הרוצח האמיתי. עם: קירסטן דאנסט, אריק מביוס. במאי: בהארט נלורי. גרמניה/ארה"ב, 2000. יום ראשון 9 מאי שעת התחלה : 00:59 חברים למוות שם לועזי : Long Time Dead מותחן אימה. חבורת סטודנטים מחליטים לעשות סיאנס, מה שהופך לסיוט בלתי יאמן. עם: לארה בלמונד, ג`ו אבשלום. במאי: מרקוס אדמס. בריטניה/צרפת, 2002. יום שני 10 מאי שעת התחלה : 01:09 הפחד שם לועזי : Fear, The אימה. סטודנט לפסיכולוגיה הסובל מסיוטים, מחליט לערוך מחקר בנושא פחד. הוא נוסע עם חבריו לבית מבודד, וסוף השבוע הופך לסיוט גדול בהרבה משתוכנן. עם: אדי בוז, ווס קרייבן. במאי: וינסנט רוברט. ארה"ב, 1995. יום שני 10 מאי שעת התחלה : 02:50 ליל המסיכות 2 שם לועזי : Halloween 2 אימה. הרוצח הפסיכופט עם המסכה שב שנית לזירת מעשי הרצח שלו, כשמרבית קורבנותיו הפעם הם מבית החולים המקומי. עם: ג`יימי לי קרטיס, דונלד פלזנס, ננסי לומיס. במאי: ריק רוזנטל. ארה"ב, 1981. יום שלישי 11 מאי שעת התחלה : 21:45 שבע פנים לקיין שם לועזי : Raising Cain מותחן אימה העוסק בפיצול אישיות. פסיכולוג מופרע ובניו התאומים, מעורבים בחטיפות ילדים לצורך ניסויים מדעיים. עם: ג`ון ליתגו, לוליטה דווידוביץ`, סטיבן באור. במאי: בריאן דה פאלמה. ארה"ב 1992. יום שלישי 11 מאי שעת התחלה : 00:49 הפחד 2 שם לועזי : Fear 2 - Halloween Night, The אימה. מייקל מזמין את חבריו לביתו ל"ליל כל הקדושים", לשם עריכת טקס מיסטי בו יוצגו פחדיהם ע"י תחפושותיהם, אבל הפחדים מתחילים לרקום עור וגידים. עם: גורדון קורי, סטייסי גרנט. במאי:כריס אנג`ל. ארה"ב, 1999. יום שלישי 11 מאי שעת התחלה : 02:18 ליל המסיכות 3 שם לועזי : Halloween 3 אימה. יצרן מסכות מטורף זומם להטיל אימה ברחבי העולם, באמצעות מסכות שטניות שאותן הוא מייצר לקראת ליל כל הקדושים. עם: טום אטקינס, סטייסי נלקין, דן או`הירלהי. במאי: טומי לי וולאס.ארה"ב, 1983. יום חמישי 13 מאי שעת התחלה : 01:32 המצודה שם לועזי : Keep, The אימה. פלוגת נאצים, השומרת על מצודה מסתורית, משחררת בטעות כוח, הלכוד בקירות. כדי לנסות להדבירו מגיעים גבר זר מיוון ואב ובתו היהודים. עם:סקוט גלן, גבריאל ביירן, איאן מק`קלן. במאי:מייקל מאן. אנגליה 1983.

DoctorSatan

New member
נצל"ש

למי שיש ווינאמפ 5 יכול לראות סרטי אימה כל יום. היום למשל משודר בטלויזיה של ווינאמפ EVIL DEAD, אתמול שודר מימיק 3 וליל המתים החיים.

i love usa

New member
את רציניתתתתתתתתתתת???????

מאיפה אני יכולה להוריד????????????????... עכשיו אני מורידה זה עולה כסף לראות את הסרטים???

DoctorSatan

New member
א- אני בן!

ב- זה לא עולה כסף, מורידים את הווינאמפ מ......האתר של ווינאמפ ואני רק מזהיר שהאיכות לא מעולה אבל זה תלוי בשרת המארח. חוץ מסרטים יש שם גם קליפים וסדרות אנימה שמשודרות 24 שעות ביממה ופרקים ישנים של כל מיני סדרות.

i love usa

New member
הורדתי אבל

אני לא מוצאת סרטים שם , יש בעיקר קליפים וכאלה.

DoctorSatan

New member
חפשי ערוץ שנקרא

horror anime movies יש שם סרטי אימה ובין לבין יש שם קליפים. היום היה שם house of the dead

i love usa

New member
כן מצאתי את זה אתמול בלילה

וראיתי שם רינגו היפני פרדי נגד ג'יסון וג'יסון X
היום אולי אני גם יראה אני פשוט גמורה מעיפות ניראה לי שפשוט יהיה לי קשה להירדם שיש לי סירטי אימה סוף סוף הרבה זמן לא ראיתי סירטי אימה.. אגב ג'יסון X ראו שם באיכות יחסית טובה ראיתי את רינגו והאיכות לא הייתה משהו בכלל

DoctorSatan

New member
היה פרדי נגד ג'ייסון?

חבל שפספסתי. תמיד שאני בודק מה יש אז תמיד יש EVIL DEAD, אבל מצאתי בערוץ אחר הנוסע השמיני

i love usa

New member
לא היה אתמול בכלל בכלל

EVIL DEAD אני הייתי כמעט כול הלילה על הערוץ הזה (אני מדברת על שלשום,אתמול חרפתי ) ובאיזה ערוץ מצאת הנוסע השמיני???

DoctorSatan

New member
איך את יודעת שלא היה EVIL DEAD

אם חרפת כל היום? היה EVIL DEAD 3 והנוסע השמיני היה באיזה ערוץ ALIENS

i love usa

New member
כן היה פרדי נגד ג'יסון

אהבתי תסרט היה כמה קטעים מצחיקים

Herzeleid

New member
בקשר ליד שמנענעת את העריסה..

ראיתי פעם חלק ממנו-עד הקטע שג'וליאן מור מגלה שהמטפלת היא היתה אישתו של הגיניקולוג..אממ מישו יכול לספר לי מה קרה אח"כ [לא נראה לי שיהיה לי כח לראות מתישהו עד הסוף]??המטפלת חטפה ת'תינוק?מממ מה הסיכוי שג'וליאן מור סיפרה לאימא והיא פיטרה ת'מטפלת ואז המטפלת רצחה שם את כולם והשתלטה על העולם והיה שמח?זה יכול היה להיות סוף נחמד..

למעלה