I love you people!!!!

fan of Gary

New member
I love you people!!!!

אני כל כך מאושרת כשאני שומת שאנשים מכירים אוהבים את שחקני האהוב גארי אולדמן... גם אני חושבת שהוא היה בסרטים הרבה יותר טובים מהארי פוטר שהולך להיות אבל אני הולכת לראות אותו גם בגלל דיוויד ת'ליוס וכל אלו מהסטים הקודמים (אלן ריקמן, אלן ריקמן, ג'יסון איסקס ועוד). הקטע הוא שאני סך הכל בת 15 (כמעט...) וילדים בגיל שלי שומעים רק על שחקנים כמו בראד פיט. אין לי בעיה איתו, ת'אמת-אני אוהבת את כל השחקנים שאני מכירה חוץ מ: ליאונדרו דיקפריו, יו גרנט, ראסל קרואו והתאומות אולסון. חוץ מהם, אני אוהבת את כולם!!! באמת יש שחקנים ששמעו עליהם רק בגלל סרטים מטופשים (אני מתכוונת לילדים). איזו חוצפה!!! לשמוע בקושי או לזכור את הפנים של אנטוני הופקינס (השולט) רק בגלל לפגוש את ג'ו בלאק-סרט מ-ש-ע-מ-ם!!! המסכה של זורו-בסדר, נחמד. הסרט הכי מגניב שראיתי איתו זה דראקולה (כן, עוד סרט עם גארי אולדמן, כמו חניבעל למרות שזה די דפוק. אני מקווה ששתיקת הכבשים יותר טוב)... אהבתי את המשחק הזה של המילים (צייד קדוש-הולי הנטר. ילד גנב-בן סטילר). לי יש משהוא אחר. בעצם אני אכתוב על זה בהודעה אחרת... ביי ביי fan of gary

מיצי007

New member
כל הכבוד לך....

לא לעשות הכללות אבל
אני מגיל 0 ידעתי מי זה מי,והכרתי את השחקנים האיכותים ביותר. אם לא ראית את שתיקת הכבשים תראי,ואז תיראי גם את דרקון אדום. אני לדומגא מעריצה את אדוארד נורטון מזה 8 שנים,מה שאומר שהייתי בת 10 שכל השיגעון שלי כלפיו התחיל. אהבתי אז גם את אנתוני הופקינס ועוד. ושכולם התחילו לאהוב את ליאונרדו ממזמן אני אהבתי את אד-וכולם שאלו אותי תמיד כזה- אדוארד מי? את לא יחידה ומיוחדת,חברה שלי-רק בזכותה התחלתי לאהוב את גארי אולדמן. היא משוכנעת שהיא היחידה שממש חושבת שהוא סקסי

fan of Gary

New member
ואללה?

גם אני נורא אהבתי שחקנים כבר המון זמן... לא ראיתי הרבה סרטים עם אדוארד נורטון אבל אני בהחלט יודעת מי זה1 הסרט שאני הכי זוכרת איתו זה אמריקה X, וזה מפחיד (במובן אחר של המילה)! אבל ברצינות, יש לו כשרון! לא חשוב מה, אנטוני הופקינס שולט! לא ראיתי את שתיקת הכבשים ואת דרקון אדום (אבל ראיתי את דראקולה, זה כ-ז-ה סרט טוב, ואני עוד לא אוהבת סרטי אימה), איזה מהם כדאי לי לראות? רגע, אני יכולה לראות את שניהם!!!! ודרל אגב-תאמרי לחברה שלך שאני מכירה עוד כאלו שחושבות כמוה. אנילא מתייחסת לאנשים איך שהם נראים (אני מעריצה של סטיב בושמי ועוד כמה שאם את קוראת להם "יפים" אז את בהחלט צריכה משקפיים...). שחקנים: אני מעריצה אותם בגלל הכשרון שלהם או בגלל הדמויות שלהם! אז ככה: i love bad guys, mad guys and dead guys! אלו שמתים בסוף הם הכי מגניבים (הא לך, הדסון הוק! דרווין שולט!)! אז ביי מיקה

מיצי007

New member
טחחחח יופי הוא גם יופי פנימי

סטיב בושמי הוא בהחלט מכוער אבל הוא שחקן ענקי
גארי אולדמן הוא לא מכוער והוא סקסי בטירוף. גם אנתוני הופקינס סקסי,ברצינות יש בו משהו שעושה לי את זה. ראיתי דראקולה וזה סרט ענק. אמריקה היסטורי איקס זה פשוט סרט מדהים ומעולה. גם אצלי זה קודם הכשרון אבל גם היופי משחק אצלי תפקיד חשוב כאן. את מוזמנת לבוא גם לפורום אדוארד נורטון שנפתח ממש עכשיו

למעלה