vegetable man
New member
I Might Be Wrong ../images/Emo79.gif
I might be wrong I might be wrong I could have sworn I saw a light coming home I used to think I used to think There is no future left at all I used to think Open up, begin again Let's go down the waterfall Think about the good times and Never look back Never look back What would I do? What would I do? If I did not have you? Open up and let me in Let's go down the waterfall Have ourselves a good time It's nothing at all Nothing at all Nothing at all
יכול להיות שאני טועה יכול להיות שאני טועה יכלתי להישבע שראיתי אור בא לכיווני חשבתי פעם חשבתי פעם שאין בכלל עתיד חשבתי פעם... פתח את הכול , תתחיל מחדש בוא נלך אל המפל חשוב על הזמנים הטובים, לעולם אל תביט לאחור, לעולם אל תביט לאחור מה הייתי עושה? מה הייתי עושה? אילולא היה לי אותך? פתח ותן לי להיכנס בוא נלך אל המפל נעשה קצת good time, אין בזה שום דבר, אין בזה שום דבר, שום דבר ___________________________________________________________________ השיר נוגן לראשונה באיטליה בשנת 2000. בעיני הלך הרוח העגמומי של תום הביא אותו לכתוב שירים מהסוג הזה, שלא היו נכתבים בתקופת OK או בודאי לפני. אני חושב שזה שיר מאוד שחור. כשאני שומע את הבסים חוזרים בו שוב ושוב, את הצליל הסטטי של הקלידים כמו קו ישר של מוות, אני חושב שמנכרת בו תחושה של חוסר תנועה, אבדון, סוף כזה. קיימים 2 קליפים לשיר: אחד בגירסת טלויזיה, השני הוא גירסת אינטרנט. רציתי להעלות את גירסת הטלויזיה, אבל בינתיים לא מצאתי נורמלית כזאת.