I Need A Hero

Brooklyn Bounce

New member
I Need A Hero

שלום לכולם. אתמול (יום שלישי 16.5) האזנתי לתוכנית של עדי הדר והיא השמיעה גרסא מאוד מאוד מאוד מאוד יפה לשיר "איי ניד אה הירו" הידוע של בוני טיילור.. ומה שמיוחד בגרסא זה שזה לא בוני טיילור שרה.. זאת זמרת אחרת.. אני אשמח מאוד אם תוכלו להגיד לי מי המבצעת של החידוש. תודה רבה.

Brooklyn Bounce

New member
אני לא חושב שזה זה.. כנסי

את בטוחה שזה לא אותו דבר כמו זה? Nadav Shpilman Naor Daniel Pres. Carmi - I Need A Hero 2006 (Club Mix).mp3 כי את זה יש לי.. וזה לא מה שאני מחפש.. זה מיקס לשיר של בוני טיילור.. מה שאני שמעתי ברדיו זה זמרת אחרת לגמרי שרה את זה בקצב מטורף. אוף :( משהו מוזר פה..

מה?!

לא יודעת אני חושבת שאין מצב שהרדיו שלנו מנגן גירסא שונה=\ בכל מקרה ניסיתי לעזור תנסה את זה בכל מקרה...אני חושבת שזה 100 אחוז זה!.. הרדיו יש לשיר התחלה שונה..זה גירסאת הרדיו

Brooklyn Bounce

New member
אני יודע שניסית לעזור קוקי

אבל אני סך הכל אומר שיש פה משהו מוזר.. כי המ שהשמיעו ברדיו זה לא הקול של בוני טיילור.. זו זמרת אחרת. והשם של השיר שהבאת לי האורך שלו הוא בדיוק כמו של האורך של השיר שנמצא ברשותי.. לכן אני אומר שזה בטח אותו שיר אבל.. אבל לא השיר הרצוי.. כי מה שאני מחפש זה ביצוע של זמרת אחרת עם ביט מטורף. אבל תודה בכל זאת מתוקה. יום נעים

dj salmix

New member
לי יש את זה כ...

Naor Daniel & Nadav Shpilman Feat. Carmi - I Need A Hero לא יודע... אני אשאל את נדב...

למעלה