i need your opinion:
OK, אז זהו, שאני מחפשת דירה, וכבר מתחילה להתייאש, ופתאום צצה לה הזדמנות משמיים לאחלה דירה! אז הנה הבעד והנגד, תעזרו לי בבקשה להכריע: בעד:
1. הדירה שייכת לממשלה, ולכן ממש ממש ממש זולה! (ואני מדברת על 250 יואן לחודש!!!). 2. בערך 5 דקות מאוניברסיטה, ו 10 דקות מכל מקום אחר שווה בעיר. 3. נשבר הז** מלחפש דירה. פירסמתי בכל העיר מודעות שאני מחפשת שותף או חדר, ואף אחד לא התקשר אלי!!!!!!! 4. מכונת כביסה 5. כנראה שמתקן לחימום מים (אם אין אז אני בחוץ). 6. שותפה סינית
(משכילה, אחת שלמדה בלונדון), מה שאולי יתן לי פוש עצום לשפה!!! ולא - היא ממש לא כוסית, למי ששאל... 7. לראות תרבויות, וכל הבלה בלה הזה.
8. הדירה די סבבה! נגד:
1. שותפה סינית (גם אם היא משכילה, היא עדיין סינית...)
2. אוירת סטודנטים מגניבה לא ממש תהיה שם... 3. אין מקרר 4. היא סינית
5. אין חימום למים, היא אמרה שהיא תנסה לקבל אישור מבעל הבית, אבל אני לא ממש יודעת כמה אפשר לסמוך על המילה שלה... 6. הכי גרוע: יש לה תפקיד בכיר באיזה חברה, והיא פוחדת שמחפשים אותה, ולכן "כדאי" שאני לא אביא אלכוהול ובחורים הביתה, ולא אעשה מסיבות פרועות... עכשיו, זה לא שאני מאנשי המסיבות הפרועות או משהוא, אבל כשאומרים שאסור, זה כבר משנה את כל התמונה... 7. היא סינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דונו!!!
OK, אז זהו, שאני מחפשת דירה, וכבר מתחילה להתייאש, ופתאום צצה לה הזדמנות משמיים לאחלה דירה! אז הנה הבעד והנגד, תעזרו לי בבקשה להכריע: בעד: