i river H10 or H320 ???

amitbat2

New member
i river H10 or H320 ???

אשמח לדעת איזה מכשיר עדיף לרכוש והיכן. אני נמצאת בניו יורק כל שבוע, לכן אשמח לדעת : א. האם לקנות בארץ או בניו יורק? או בכלל בהונגקונג? ב. איזה מהם כדאי לרכוש, או שאולי בכלל עדיף לקנות נגן אחר... מטרת הנגן: שמיעת מוסיקה, אין לי צורך בגיבוי למצלמה דיגיטלית או בוידאו, על כן אודה לכל עזרה שהיא בנוגע לנגן איכותי. ועוד שאלה, האם קיומו של מסך ציבעוני, גומר את חיי הסוללה מהר יותר, והאם הסוללה במכשירים הנ"ל ניתנת להחפלה עצמית, שלא כמו בI POD

matke

New member
../images/Emo3.gif

1)H320 או H10? זה תלוי בך לדעתי ה320 בגלל שהוא לא מצריך תוכנה וגם בגלל שהוא עובד כדיסק און קי(אמנם אתה רוצה רק מוסיקה אבל אתה לא תאמין כמה זה שימושי. 2)איפה לקנות? זה תלוי איזה מהם אתה קונה.כי יש הבדלים בגרסאות. יש אירופאית ואמרקאית. ב320 ההבדל הוא בזה שאין USB OTGובH10 ההבדל הוא בזה שהוא לא משמש כדיסק און קי. תקנו אותי עם אני טועה

יאיר B

New member
הרבה שאלות - הרבה תשובות

1. H320 מול H10 - כמו שנאמר: זה תלוי רק בך. ההבדל הוא בגודל (320 הוא 20GB וה-10 הוא 6GB אבל יש גם גירסא חדשה של 20GB). כמו כן ממשק המשתמש הוא שונה (ל-10 יש פס גלילה). ה-10 גם יותר קטן וקל ואילו ל-320 יש יותר פיצ'רים (USB OTG, יכולת להציג סרטים וכן יש לו התקן חיצוני לסוללות רגילות, הוא מגיע עם שלט לא מוצלח). בנוסף: ה-10 מגיע עם עברית (הפוכה) מוכנה בתוכו. ל-320 צריך להוריד עדכון מהרשת שהכין אוהד. ל-10 יש צבעים חיצוניים לבחירה. 2. אני לא יודע מה המחירים בחו"ל ולכן לא אוכל להתייחס לנקודה. נקודות אחרות: 320 מארה"ב לא מכיל את האופציה של USB OTG (אם זה חשוב לך). בעיה נוספת היא נושא האחריות: אם את קונה בארץ - יש אחריות מלאה לשנה (אם הארץ - קני בבאג: הם משווק יחיד של היבואנית ארקדיה). בקניה מחו"ל - ארקדיה תסכים לשלוח את המכשיר לתיקון בארץ המוצא שלו תמורת כ-200 ש"ח דמי משלוח. לשיקולך. 3. לגבי מסך צבעוני: המכשיר מראש מתוכנן לשימוש במסך צבעוני. הסוללה מחזיקה כ-12 שעות. סרטים ב-320 גומרים מהר יותר את המסך. ב-10 המסך נכבה לאחר מספר שניות שלא משתמשים בו (גם אם הוא מנגן). לכן לא משנה שהמסך צבעוני. 4. לגבי הסוללה: ב-10 ניתן להחליף לבד את הסוללה (זה כמו בטלפון סלולארי: הנוקיות הישנות שבהם הייתה סוללה מחוברת מאחורה - קל ביותר להחלפה וניתן גם לקנות סוללות נוספות להארכת משך ההשמעה, לא זול במיוחד). ב-320 צריך לשלוח את המכשיר לחברה להחלפת הסוללה. באופן כללי - סוללה צריכה להחזיק כ-3 שנים בשימוש ממוצע. 5. בשורה התחתונה מה עדיף? אם התכוונת להשווואה בין ה-320 ל-10 20G - אני הייתי קונה את ה-10 עם 20G (הוא יותר חדש). בארץ הוא יקר ולא נמכר בינתיים באופן מסודר (כלומר: גם בארץ יכולה להיות בעיה עם אחריות עבורו שלא דרך ארקדיה). לגבי קניה בחו"ל - יש סיכון עם האחריות. אם את לא חייבת 20G ואת חושבת שתסתפקי בפחות: H10 עם 6GB האו בחירה מוצלחת מאוד.

stardust19

New member
אפשר הערה קטנה

גם ב- H320 המסך נכבה לאחר כמה שניות (תלוי כמה מגדירים) וההוא ממשיל לנגן לו

amitbat2

New member
תודה רבה רבה....עזרת לי מאוד

רק לשם סיכום, אני נמצאת בניו יורק פעמיים בחודש לפחות, ובשנה הקרובה המצב לא אמור להשתנות, מכאן שהאחריות תהיה תקפה שם ובארץ באותה מידה. לא אזדק לסיוע מהארץ לשליחת המכשיר. התכוונתי לקנות את ה 20 GB בכל אופן, אך שוב אציין, שעיקר השימוש במכשיר הוא להשמעת שירים, על כן אודה אם תפרט לי כמה שירים יכנסו ב 6 לעומת 20 GB. שבת שלום ותודה מראש.

stardust19

New member
עוד פעם אותה שאלה->

כל דקה זה בערך 1 MB באיכות של 128 KBPS ולכן יוצא שבערך את מקבלת קובץ MP3 של 4 MB- תעשים חלוקה במחשבון ותראי ש 20000/4=5000 שירים ואילו 5000/4= 1250 שירים, הכל כמובן יחסי

למעלה