I-River H10 Vs. Mini IPod

• פותח הנושא yanes
  • פורסם בתאריך

yanes

New member
I-River H10 Vs. Mini IPod

אני רוצה לנקנות נגן חדש... שיש בו בין 4-6 ג'גיה...אין לי עדיפות לכמות(6 או 4) ואני לא יודע במה לבחור... מה יותר טוב? אז מה אתם אומרים...? גם המחיר קובע ד"א.

weird dust

New member
שניהם טובים

הקטע שלמיני יש 18 שעות נגינה לעומת 12 באייריבר. הוא בעל שם טוב יותר. הוא נפתח מהר יותר (יחסית זה מעט מאוד בשניהם). אבל הוא ללא רדיו וללא הקלטה. ללא מסך צבעוני. הוא חייב בתוכנה. הוא לא מגיע עם מספיק מוצרים נילווים שקניה שלהם עולה הרבה כסף, מצד שני לאייריבר קה יותר למצוא מוצרים נילווים.

yanes

New member
מוצרים נלווים...?

איפה אפשר למצוא מוצרים נלווים של I-River? את זה עוד לא ראיתי.. אני אגיד לך מה קצת משכנע אותי לH10 מאזר ל IPOD הקטע שהסוללה מתחלפת זאת אומרת שאולי אפשר לקנות סוללה בנפרד ואז יש לך שניים בעצם...

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo11.gif

המחיר זהה בארץ היתרון של האייפוד על האייריבר הוא חיי הסוללה לדעתי הייתרונות של האייריבר על האייפוד הם רדיו+הקלטה מהרדיו DOK סוללה נשלפת לא מחוייב בתוכנה [למרות שרצוי] צבעוני [הצגת תמונות, לא שז ה כ"כ עוזר, אבל זה נחמד] הקלטה וזהו נראה לי... אהה יש לו תמיכה רשמית בעברית, מה שלאייפוד יש אבל לא רשמית. שניהם ממשפשוטים וקל להשתמש בהם אני הייתי הולך (הלכתי
) על האייריבר

OniOn Of a dOwn

New member
המחיר זהה לפחות בבאג***

בעצם mini Ipod יש ב-4GB, וב-6GB H10 ישב-5GB, וב-6GB המחיר של הH10 6GB, זהה למיני אייפוד 6GB [בבאג, כן?] זה מה שהתכוונתי

bitonano

New member
H10 מכשיר מעולה...יש לי אותו

והוא הנגן השולט בפורום... yeaaa H10 rulez! חוץ מזמן בטריה הוא עולה בהכל על האייפוד גם באיכות המוזיקה...

TheRealDeal

New member
אה?? למה איכות מוזיקה?

השוויתם ביניהם בזמן שלא הייתי פה או משהו? זה נכון שהוא תמורה יותר טובה לכסף.. אבל לדעתי אייפוד זה בהחלט אופציה למי שלא רוצה את האקסטרה פיצ'רים (למרות שהיום כולם רוצים, אפילו אם הם לא ישתמשו.. כבר לא רואים אייפוד ברחוב.. לא שזה רע
להיות קצת מיוחד זה מאגניב.. אבל הבעיה שהאייפוד בתיקון ^.^)

bitonano

New member
כן...כנס לפרטים...

השוו ביניהם ב-HWZONE. אחד מהמשתמשים היותר כבדים של האתר לקח את האוניות האיכותיות שלו: ATH-900 משהו כזה של אודיוטכניקה וניסה אותם על: 1. אייפוד מיני- אמר שהם ממש לא סחבו את האוזניות. 2. זן מיקרו- סחב את האוזניות בצורה טובה. 3. H10-סחב את האוזניות בצורה טובה וטיפה יותר טובה מהזן.

TheRealDeal

New member
על זה אני יודע..

אבל זה שהאייפוד לא סוחב את האוזניות לא אומר שהאיכות יותר טובה, זה אומר שהאייפוד לא טוב בלהריץ אוזניות כמו הATH-A900, למרות ההתנגדות הנמוכה שלהן(וחשוב לזכור שהוא מריץ מעולה אוזניות עם התנגדות של 120 OHM בלי בעיה - SHURE E5C). בכל מקרה.. כשמגיעים לאוזניות כאלה יקרות, לא נראה לי מומלץ להריץ אותם ישר מנגן, בלי איזה מגבר אוזניות חביב בין הנגן לאוזניות... אני אישית לא אקבע לאיזה נגן איכות סאונד טובה יותר עד שאני אשווה בין השניים בעצמי... אני נמנע מלהסתמך על דעות של אחרים בנוגע לסאונד..

bitonano

New member
אההה... הבנתי...

אמרו לי שזה מוזר כי לאייפוד יש את ההתנגדות משהו הכי טוב... בכל מקרה כולם נשמעים טוב, אולי לאחד יש יתרון קטן אבל בסופו של דבר כולם נשמעים פחות או יותר אותו דבר.

TheRealDeal

New member
זה באמת מוזר..

כי לאייפוד יש יציאה יותר חזקה מלאייריבר למשל.. לאייפוד יש 30MW לכל ערוץ לעומת 20MW באייריבר.. לדעתי כשיתחילו לשווק אייפודים עם המגבר של השאפל, הבעיה הזאת תעלם.

MrListen

New member
יש בו DOK ועברית?

אני רוצה את ה20GB אבל אני מניח שאם לך יש 5 או 6 זה עדיין אותו דבר מבחינת DOK ועברית.

MrListen

New member
ואיך השמיעה בH10? שומעים חזק?

חוזר על עצמי : כי יש מלא מכשירים מבעסים שכמה שלא תגביר עדיין תשמע חלש לעומת אחרים שפשוט שומעים חזק יותר.

למעלה