I said,murder

I said,murder

I SAIDDDDDD למה לעזאזל היא לא יכולה לשיר שירים כאלה? http://www.youtube.com/watch?v=8UdI3k5T_WE (זכויות שמורות ליעל שהפנתה אותי ללינק) לא יודעת אם רובכם כבר התוודעתם אליו מתוך הסרט "חיוך של מונה ליזה", שיר ממש מדליק שמדבר על איך שבן הזוג החייל מכניס סלנגים של צבא אל תוך מערכת היחסים
תשמעו גם את הגירסה המקורית של בטי הוטון ותקרעו מצחוק,כי היא מביאה לזה את הגירסה התיאטרלית,הנסערת,החיה-את-זה באמת.("A vitamine pill with legs") לעומת טורי,שמביאה את זה בגישה המתוחכמת והמעודנת
הרגשתי חובה להפנות אתכם לזה,במיוחד בזמנים כאלה... וגם מתוך הידיעה שכמה שזה לא ישן-נושן,הפורום לא היה אז,ואולי הצלחתי לעורר-טורית כמה נפשות. (שנאמר:"המציל נפש אחת, כאילו הציל עולם ומלואו") אם למישהו ידוע על עוד ביצועים של טורי בסגנונות קצת אחרים ומרעננים(במיוחד כאלה
) שלא מהסרט,בבקשה שיעדכן. תודה!

BodO1

New member
היא עשתה גם למדונה

ולקיור ששניהם ממש מעולים :)

shiray

New member
היא עושה לכל דבר שזז

ואולי גם למישהו שלא זז, כי מישהו מהמיטס אנד גריטס אצלנו רצה את she's like the wind ורק אחרי שירדנו עליהם מלא (עליהם= מי שביקש ופטריק סוויזי), גילינו שהוא מת.... קיצר, אולי כן הייתי צריכה לצום בכיפור...?

רעוּת

New member
כי השירים החדשים שלה פשוט הרבה יותר טובים.

לפחות בשירים גרועים של אחרים אפשר להתנחם בזה שלא היא כתבה.

shiray

New member
אני זוכרת עדיין איך הייתי בשוק בקולנוע...

ועוד יותר הייתי בשוק כשהחברה שבאה איתי זיהתה אותה (ד"א, גם לה קוראים שירה... קטע כזה). לגבי השיר- הגרסה חמודה, אבל לא ממש הייתי רוצה שטורי תלך למן כיוון כזה... בתור חלטורת פסקול זה אחלה בחלה, למרות שאני מעדיפה את מה שהיא עשתה ב"תקוות גדולות", ששם כל דבר הוא יצירת אמנות (לא רק סיירן, אלא גם כל שאר הקטעים שהיא הלחינה לסרט).

avivs

New member
הסגנון של השיר הזה מזכיר קצת את

THAT GUY, רק ש... נו, השיר הזה טוב. הסגנון הזה יושב עליה יפה.

noosh

New member
דווקא That Guy

יותר נמרח כזה, וזה שיר יותר קופצני וקליל וכיפי. אני ממש שונאת את That Guy, אז אולי אין משמעות בדבריי באמת
.

למעלה