I-Skin - מאיפה מזמינים?

GoatGuy

New member
I-Skin - מאיפה מזמינים?

מצטער על השאלה החרושה
אבל כמו שאמרתי, מציקות לי השריטות הקטנות על האייפוד- וחשבתי אולי I-Skin יפה שיכסה את האייפוד יוכל להסתיר את הקיימות ולהגן מפני חדשות. איפה אפשר להזמין i-skin במחיר טוב לאייפוד דור רביעי (20 ג'יגה) שישלח גם לארץ? ומה אתם אומרים על הDonut - כדאי? זה בכלל הולך ביחד עם הI-Skin? תודות

GoatGuy

New member
וואוו, הכתום מ-ד-ה-י-ם!

רק חבל שהוא לא זמין לגירסת ה20GB, ארררג. הGhost נחמד? כלומר, הוא יפה? כדאי? או שאתם ממליצים משהו אחר?

Shreky

New member
www.theistore.com - שם לא

לוקחים מחיר אסטרונומי על המשלוח.

GoatGuy

New member
הזמנתי ../images/Emo13.gif

במחיר אסטרונומי של 39.99 דולר (179 ש"ח, שזה מלא לנרתיקון כזה..) הזמנתי את הכתום הזוהר בחושך (קצת צעקני מדי כשחושבים על זה, שטויות...LOL
) באמצעות Paypal כמובן
מקווה שיגיע מהר. (מקסימום אם לא ימצא חן בעיניי אמכור אותו)

GoatGuy

New member
אני שוקל אם לשלוח מייל

ולבקש Ghost או Sonic במקום, הם הרבה יותר פסיביים מכתום זוהר
או אולי בכלל לקחת את השחור, הוא גם יפהפה. אררג, האייפוד יפה בכל דבר

Asaf Mendel

New member
הם שולחים נורא מהר

לא נראה לי שתספיקי לשנות את תההזמנה שלך אבל אנ ימבטיח לך שכשתראי את האיפוד שלך בתוך האייסקיו את תאהבי אותו כתום...

GoatGuy

New member
ווואוו, באמת מהר ../images/Emo9.gif

הם כבר שלחו לי הבוקר מייל שזה נשלח אליי. אבל היום ומחר זה לא יתקדם (סוף שבוע) אז אפשר להתחיל לספור רק מיום ראשון.

GoatGuy

New member
החלטתי להישאר עם הכתום

זה גם הצבע האהוב עליי, גם צעקני, וגם מגניב. הGhost יפהפה, אבל יפהפה זה לא בהכרח טוב - אייפוד לבן כבר יש לי, בשביל זה אני לא אשלם 180 ש"ח

Asaf Mendel

New member
סבבה שיהיה לך

סליחה על הבילבול.. וכן הם שולחים באותו תאריך שהזמנת אז בצהריים ואם הזמנת אחרי צהריים אז למחרת בצהריים זה אמור להגיע תוך 7-10 ימים

weird dust

New member
חשבתי לקחת חולצה ורודה ולהדפיס

עליה סמל של בית ספר ולהגרות בממסד בתור חולצת בית ספר לא תיקנית, אבל ירדתי מהעיניין בסוף זה לא היה רציני. אולי אני יצליח לשרוף את חולצת בית ספר בסוף שנה. (חחח

אם כבר הזכרת את זה

אז מה דעתכם לעשות שרשור משתמשי soulsick? (השגיאה מכוונת) או יותר מיזה, לפתוח חדר ipod users?

למעלה