I talk to the wind (למי שמכיר)

erezsh

New member
I talk to the wind (למי שמכיר)

השיר של הלהקה King Crimson, למי שמכיר. הוגנבו לאוזניי שמועות שהשיר עוסק בכפירה באמונה - כלומר בכך שאין אלוהים. מישהו יודע על הנושא או יכול להרחיב? יום טוב שיהיה לנו.

סיטרא

New member
יש את השיר של מטאליקה

the god who failed ואת השיר של אר. אי. אם - losing my religion ואת השיר של קריידל אוף פילת' - i fucked the god ואת השיר של פינק פלויד - is there anybody out there ? בקיצור, יש המון שירי אמונה / כפירה / ספקנות. אני חושב שהלהקות הנ"ל ועוד רבות אחרות לא באמת התכוונו להביע את דעתן על אתאיזם ודת, פשוט שרו על איזה הגיג תיאולוגי שחלף בראשו של הגיטריסט ועברו לשיר הבא.

Lu Tze

New member
אם כבר פתחנו שירשור על זה,

יש גם את Leper Messiah, גם של של מטאליקה. ואת Crucufix Kiss של מניק סטריט פריצ'רז. אה, ויש גם להקת מטאל בשם lamb of god, אבל אני לא בטוח אם היו להם שירים אנטי דתיים.

Uranium

New member
וכמובן יש גם את....

Kelly Osborne - One Of Us ולמי שלא מזהה... השיר הולך ככה.. ...and if god was one of us, just a strange in one of us.....

Lu Tze

New member
אה, ופארודיה על השיר הזה

בשם what if god smoked kanabis שאמורה להיות של ווירד אל ינקוביץ'.

למה???

New member
אממ...

"הגיג תאולוגי" לאו דווקא... השיר של אר.אי .אמ והשיר של פינק פלויד מעולם לא האלו בי מחשבה דתית כלשהי... כנראה אנשים שונים מפרשים דברים שונים בצורות שונות

neko

New member
הביטוי LOSING MY RELIGION

משמעו באמריקאית "דרומית" לאבד את השליטה ולקלל או משהו כזה (ותודה לPop up video שהביאני עד הלום). אקיצר, אין קשר לדת.

Lu Tze

New member
ניתן לפרש את זה בכמה דרכים,

אבל הקליפ שעשו לשיר הוא די חד משמעי. ואני לא חושב שהלהקה הייתה מסכימה לעשות קליפ כזה אם הם לא היו מסכימים עם הרושם שהקליפ יצר. אגב, שמעתי שהשיר נאסר להשמעה באירלנד בגלל התוכן שלו.

למה???

New member
קליפים זה מסריח...

לא ראיתי אותו בכל מקרה. חוץ מזה... זה די נחמד שאפשר לפרש שירים איך שבא לך...

erezsh

New member
אממ.

בקשר לפינק פלויד - אני יכול לומר לך שהשיר הזה לא קשור לאלוהים או לאמונה בכלל. השאלה הזו מיועדת ל"חברה".

meindelbium

New member
לדעתי הוא מדבר על חייזרים../images/Emo153.gif

ואני גם יודע לנגן אותו (כיף לי!)

למעלה