I think I need a hug

טוטי30

New member
I think I need a hug ../images/Emo7.gif

איך מסתירים את הרגשות מהילדים? אני כל היום מקשיבה לגלי צהל (דרך האינטרנט) ובוכה עם כל השירים העצובים. פתאום כל שיר גורם לי לבכות עד כדי טישו ומשיכת אף, לא עוד לחלוחית קלה בעין שמאל. נחלים של דמעות יוצאות ממני. נראה כאילו אני פורקת משהו שהיה תמון בי כנראה הרבה זמן, אולי זה בגלל שאני אמא בפעם הראשונה וכל המילים של כל השירים מקבלים משמשעות שונה. רועי מסתכל עלי ומרגיש אותי כמובן, ואני חושבת שזה לא בסדר שאני לא מצליחה לחייך עם העיניים, מכל הלב היום. אני מנסה לא להרטיב אותו עם הדמעות שלי, אבל לא בטוחה שהוא לא מושפע. I think I need a hug

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוטי כל כך מבינה אותך, בימיוחד בגולה.... לא יודעת מה להציעה.....שולחת לך

מתרגשת

New member
שולחת ../images/Emo24.gif חוצה גבולות

גם אני השנה לא עומדת בזה.. האמהות עושה משהו שונה ב

dafgol

New member
קרן יקרה שלי

אנחנו שולחים לך את כל החיבוקים שבעולם ועוד כמה... מחכה כבר שתהיו פה כדי לתת לך חיבוק על אמת.... אי אפשר להסתיר רגשות ( ואסור לדעתי ). היום בצפירה עמדנו בר גולן ניקו ואני במרפסת , חיבקתי את בר חזק חזק ובכיתי , בכינו כולנו , על בני משפחה וחברים שנפלו ועל כולם , אח"כ התחבקנו שלושתינו חיבוק ענקי ענקי , לא יכולתי לעצור את הדמעות , בר בכה איתנו. אח"כ הדלקנו נר זיכרון . זאת מציאות חיינו , ולא נותר לנו אלא לנסות לשנות את המציאות , לא בשבילינו כבר , אלא בשביל הדור הבא - הילדים שלנו , שיגדלו לעולם טוב יותר ובריא יותר . קרן אלון ורועיקי היקרים , אנחנו שולחים לכם את כל האהבה החיבוקים והגעגועים. אוהבים , דפנה גולן ובר.

עמית@

New member
../images/Emo10.gif אני לא מאמינה בלנסות להסתיר

אמנם לא צריך להבהיל אותו בבכי קורע לב אבל מותר לך להיות עצובה- זה חלק מהחיים חוצמזה- קבלי חיבוק גם ממני- זה יום קשה (במובן הזה- למי שאיבד קרוב- כל הימים קשים
)

n i s h a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קרן יקירה קבלי ../images/Emo24.gif

חשבתי עלייך היום.....איך את מתמודדת עם ימים כאלו במרחק שכזה. מזדהה עם כל מה שרשמת ובאמת אין לי תשובות ,פשוט מחוסר נסיון של להיות אם ולהיות בחו"ל....אבל מאוד מבינה אותך ! 1000
ות ו(על הדרך גם...) 1000
ים מ
הרחוה בק"מ אבל קרובה ב
(וזה מה שחשוב !)

תמרה*

New member
מצטרפים לחבוק הקולקטיבי

בצפירה עמדתי מעל בר (הוא שכב באוניברסיטה), וכשנגמרה הצפירה ירון אמר לבר שרק צריך עכשיו להחליף לו בגדים, ולא צריך להתקלח כי אמא (אני) שטפה אותו לגמרי עם הדמעות...

עדי 4

New member
קרן,חיבוק גם ממני

גם אני מרגישה שמאז שאני אמא ימי הזכרון קשים וכואבים יותר. נהייתי פחדנית גדולה,חששנית ורגשנית. אני מזילה דמעות בקלות מכל שטות . אני לא מסתירה את הרגשות שלי מהילדים ואני זוכרת ימי זכרון שהבן שלי ישב וחיבק וליטף אותי כשבכיתי. בעלי ואני איבדנו חברים טובים בהתקלות עם מחבלים על גבול לבנון , מידי שנה אני מדליקה נר זכרון וכשהילדים גדלו קצת הם שמעו וזכו להכיר את ההורים של החברים ומידי שנה הם שומעים שוב ושוב את סיפור התקרית. כך שהם מקבלים את הבכי כדבר מובן ולא מוזר. ילדים מרגישים הכל, ואם מנסים להסתיר זה גרוע יותר לדעתי.

alan

New member
אני מבטיח לחבק כשאני בא הבייתה ../images/Emo140.gif

דניאL

New member
טוטי, קודם כל חיבוקי, ולגביי שאלתך

אני לא חושבת שזה רע שהילד רואה אותך בוכה. זה עוד משהו חדש שהוא לומד ודווקא טוב שהוא לומד את זה ממך. הבכי משחרר, זה בסדר לבכות - אלו דברים חיונים שיפה שאת מעבירה לו. את יכולה לחבק אותו, אני בטוחה שזה ירגיע אותך הכי הרבה (יותר מכל החיבוקים של כולנו) שולחת לך אייקון של חיבוק (האייקונים לא עובדים לי)

dafdaf

New member

mikihc

New member

אין לי מילים היום - רק הרבה הרבה חיבוקים... ביי, מיקי

cookie1

New member
../images/Emo24.gif ואפשר בכלל לא לבכות ????

ממש לא צריך להסתיר, זה הרי יקרה כל שנה לא ? כל שנה זה יום שממלא אותי דמעות, על אחת כמה וכמה השנה כשיש לי את יובל. קבלי עוד

למעלה