I walk alone - השיר החדש של טאריה

shirlapes

New member
I walk alone - השיר החדש של טאריה

אני מניחה שהדיון הזה *כן* מתאים לפה
השיר החדש של טאריה, I walk alone, הושמע/שוחרר בפינלנד. כבר יש הדלפה שלו (מותר לי להביא לינק?) ויש ליריקה. היא לא כתבה את השיר ככה שלא נראה לי שזה *מופנה למישהו*, אבל קבלו את הליריקה: I WALK ALONE Put all your angels on the edge Keep all the roses, I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around I didn't fly, I'm coming down you are the wind, the only sound Whisper to my heart when hope is torn apart and no one can save you I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It's never gone When I walk alone Go back to sleep forever more Far from your fools and lock the door They're all around and they'll make sure You don't have to see What I turned out to be no one can help you I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It's never gone When I walk alone waiting up in heaven I was never far from you Spinning down I felt your every move I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It's never gone When I walk alone שמעתי את השיר...לדעתי, הקול שלה יפה, כמו תמיד, אבל השיר עצמו לא עושה לי "את זה". מילא המעטפת הישנה והמוכרת שחסרה, זה פשוט מזכיר לי את אוונסנס שאני לא מתה עליהם. שוב, זאת דעתי בלבד. תחושות? מחשבות? שרשרו!

TheImpactBoy

New member
שמעתי דקה וחצי ממנו...

שרה יפייפה... צריך את הגירסה המלאה, שלחי לי!!

LadySilkworm

New member
אני אשמע מחרתיים

בינתיים האלבום שלה נראה נחמד, יהיו בו כמה דמויות, בין היתר יהיה גם Dead Boy... אמממ.. אפשר להיכנס לבלוג שלה ולקרוא. :)

שמישהו ישלח לי?../images/Emo189.gif

ובטוח שזה לא מכוון ללהקה? זה דיי נראה ככה. :X גם אם לא היא כתבה את זה, אני מניחה שהיה לה חלק כלשהו בבחירה.

ועכשיו ששמעתי....

שיר חמוד, קצת אנמי ולא משתווה לנייטוויש, אבל חמוד. כל כך יותר טוב מהשירים הקודמים בפרוייקט שהמיקס סאונד והבחירה במוזיקת רקע הייתה נוראית ולא התאימה לקול שלה. יש עתיד, אני אופטימית בקשר להמשך :]

10th Man Down

New member
רק פעם הבאה

לתת קישור לליריקה ולא לשים אותה כאן במלואה, טוב?

למעלה