"i walk alone i walk a"........
C coullette New member 3/3/05 #2 my shadow's only one that walks besides me my shallow heart's the only thing that's beating sometimes i think someone up there will find me till then i walk alone
my shadow's only one that walks besides me my shallow heart's the only thing that's beating sometimes i think someone up there will find me till then i walk alone
D darklighter New member 3/3/05 #3 איזה שיר מהמם זה../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif זה אחד מהשירים הכי יפים של גרין דיי... למרות שכל השירים שלהם יפים...
איזה שיר מהמם זה../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif זה אחד מהשירים הכי יפים של גרין דיי... למרות שכל השירים שלהם יפים...
C coullette New member 3/3/05 #4 המממ..דווקא זה לא השיר הכי יפה שלהם יש המון שירים הרבה יותר יפים מזה.כמו BASKET CASE,GEEK STINK BREATH,NICE GUYS FINISH LAST,HAVING A BLAST,BURNOUT,REDUNDANT.. את מבינה למה אני חותרת...
המממ..דווקא זה לא השיר הכי יפה שלהם יש המון שירים הרבה יותר יפים מזה.כמו BASKET CASE,GEEK STINK BREATH,NICE GUYS FINISH LAST,HAVING A BLAST,BURNOUT,REDUNDANT.. את מבינה למה אני חותרת...
D darklighter New member 4/3/05 #9 לא אמרתי הכי יפה אמרתי בין הכי טובים... למרות שמרוב שמשמיעים את זה יותר מדי בזמן האחרון זה מתחיל קצת להימאס... אני אוהבת מאוד את השירים שציינת במיוחד Basket Case
לא אמרתי הכי יפה אמרתי בין הכי טובים... למרות שמרוב שמשמיעים את זה יותר מדי בזמן האחרון זה מתחיל קצת להימאס... אני אוהבת מאוד את השירים שציינת במיוחד Basket Case
R RuNoOsH New member 4/3/05 #11 ../images/Emo42.gifREDUNDANT../images/Emo99.gif אני בדיוק שומעת אותו עכשיו..
ה המקטרג New member 6/3/05 #13 ... Jesus Of Suburbia אף פעם לא נמאס, כי זה פשוט שיר ארוך... קשה לחרוש עליו...