I wish everybody yom kipur kal

*שיר

New member
אם כבר אנחנו עוסקים ביום כיפור... ../images/Emo21.gif

אז מה עושים כשאחד משני הזוג בעניין יום כיפור והשני פחות (בלשון המעטה)?

אתי@

New member
הולכים לישון אצל חברה שעושה

ארוחות שחיתות בכל יום כיפור...
או שמתחשבים

cmontal

New member
אני מסכימה עם אתי

אני ביום כיפור לפני כמה שנים הייתי בסיני וחגגתי ונהניתי אבל מרגע שהתחלתי לצאת עם בן זוגי גם את החגים אני עושה איתו וזה כולל גם יום כיפור ואת הצום הזה. מה גם שגיליתי שזה לא נורא לצום יום בשנה, דווקא מנקה טוב את המערכות...

*שיר

New member
טוב, כמו שהבנתן זו אני שלא בעניין

הצום. אני חושבת שזה לא בריא לצום (כלומר לא לשתות), מעבר לעובדה הבריאותית שאני לא מסוגלת לעשות את זה ואין לי גם שום מוטיבציה. את מכסת בית הכנסת שלי ל-10 השנים הקרובות מילאתי בשבת חתן. ישבתי כמו ילדה טובה בבית כנסת במשך שעתיים ונגנבתי לי אט-אט. אבל מה לא עושים בשביל המחותנים?! לכן באמת נראה לי שנתפצל, אבל אני חייבת להודות שזה קצת מבאס אותי.

*שיר

New member
נאלצנו לעשות בשביל הורי החתן

זה היה מאוד חשוב לאבא שלו, אז החלטנו לא לעשות עניין ולזרום עם זה. אני חייבת להודות שלי זה לא עשה שום דבר. ואפילו להפך. התבאסתי קשות מעניין ההפרדה (עזרת נשים) ומזה שהתייחסו רק אליו, ורק איתו דיברו, ורק לו אמרו מזל טוב. הוא צחק ואמר שבכל תהליך החתונה כל אנשי המקצוע התייחסו רק אלי, ועכשיו הוא מחזיר לי...
כמו שאמרתי פעם, את החתונה הרפורמית עשינו כמחאה נגד הרבנות ולא נגד הדת. הטקס שעשינו היה יהודי לחלוטין, למעט עניין השיוויוניות וביטול אפקט המכירה.

למעלה