Ian Brown אנטישמי!!

armadilloo

New member
Ian Brown אנטישמי!!

היום נחרדתי לגלות שאחד הזמרים האהובים עליי, איאן בראון (לשעבר סולן להקת הסטון רוסס האגדית) הוא אנטישמי וכלב. בדיסק החדש שלו הוא שואל עד מתי ישראלים ירצחו פלסטינים חפים מפשע? וגם בראיון הוא אמר שהוא בחיים לא יבוא להופיע בישראל בגלל שאנחנו מדינת אפרטהייד. מה שכן, אין לו בעיה למכור את הדיסקים שלו פה ולהרוויח כסף מה"רוצחים" (ב-2 הדיסקים האחרונים שלו, כאקט של ענישה הוא "קנס" אותנו בשיר אחד פחות בגרסה הישראלית). בקיצור, ברור שמדובר באדם צבוע שרק מחפש לעשות כותרות, ואני קורא לכל מי שיש לו דיסקים/ MP3 שלו ושל הרוסס למחזר/ למחוק (בהתאמה). תודה והמשך ערב טוב.

Get Out

New member
לילה טוב, תנוח

נו באמת, כאילו מה שהוא אמר זה לא נכון

silver jew

New member
אין קשר לאנטישמיות וחשוב להבין את זה

הם לא מבינים איך עם שעבר את השואה יכול להיות כובש ומדכא של עם אחר. עם אלף אלפי ההבדלות... זה טיעון רלוונטי. לא היתה להם שום כוונה אנטישמית.

nadavsr

New member
אתה תמים.

'Make Israel History' זו אמירה אנטישמית, והיא נאמרה מפי חבר הלהקה בובי גילספי. לגבי בראון השינאה לישראל/ציונים/יהודים נובעת מהיותו מוסלמי רדיקלי. (סוג של אריאל זילבר) "כובש" הכיבוש נכפה עלינו ב-48 ובמלחמת ששת הימים. "מדכא" מתי לאחרונה ביקרת בשדרות? לצערנו העם שעבר את השואה עדיין ממשיך להילחם על קיומו בעולם הארור הזה. מאוד מצער אותי שאתה מסכים עם דעותיהם הלא משכילות. קצת גאווה לאומית לא תזיק.

silver jew

New member
נו טוב...

מתי הפעם האחרונה שהסתובבת בעולם? אני שומע כל היום - גרמנים אנטישמים, אוסטרים אנטישמים, כל מיני אנטישמים - וזה מגיע בעיקר מכל מיני אנשים שחווית החו"ל שלהם עם מקומיים כמעט ולא קיימת... בסה"כ הם מתנגדים לכיבוש, לגיטימי, גם אני מתנגד לו. מתי הייתי בפעם האחרונה בשדרות? הרמת לי להנחתה - אני עבדתי שם במיגון גני הילדים עד עתה (וגם בקיבוצים עלומים ורעים) - אם זה ישפר את הרגשתך אני משרת כסמ"פ במילואים, בחיל השריון. אני מתפוצץ כשאני רואה שהגזרה הקרובה שלנו בשומרון, במקום קו ישר של 15 ק"מ הפכה לקו מתעקל של 79 ק"מ בכדי להוציא שני כפרים ערביים מן הגדר ולהכניס שתי התנחלויות פנימה. במקום מחלקה צריך שם גדוד! עכשיו מותר לי להביע את דעותיי?

nadavsr

New member
70 אחוז מהישראלים לרבות חברי הכנסת...

מעוניינים בהחזרת השטחים. כל בר דעת מבין שאין דרך אחרת לשלום ללא החזרת השטחים. אבל לצערנו המצב שקיים באזורנו הנפיץ לא מאפשר לנו לקחת סיכון בנסיגה חד צדדית במיוחד לא אחרי כישלון היתנתקות. "Make Israel History" זו לא אמירה נגד הכיבוש (שהיא לגיטימית) זו אמירה נגד קיומה של מדינת ישראל. אני מניח שקשה לך לקבל את דברי בגלל אהבתך הגדולה ללהקה ובגלל יצרך הטוב. אך אל נא תשלה את עצמך אנטישמיות נמצאת בקרב מגוון רחב של אנשים בהם נמנים אנשי רוח,אקדמאיים,פוליטיקאים וכו. אני שמח שאתה ממשיך לתרום למדינה אף על פי שהיא פעולת בניגוד להשקפתך. אני מאוד מעריך אנשים כמוך! לילה טוב.

silver jew

New member
אם תתחיל להוציא את כל מתנגדי הכיבוש ממעגל

השמיעה שלך - לא יישאר לך הרבה. קח את זה יותר בקלות, אף אחד לא אמר את זה נגדך אישית, הייתי בהופעה של Primal Scream כשהסולן הקדיש את swastika eyes למדינת ישראל ולפשעים שהיא מבצעת. ביג דיל.

nadavsr

New member
אין אנטישמיות בעולם!

היטלר ואנשיו לא עשו שום דבר אישי נגד העם היהודי. בהכל אשמים הציונים! . . . . אמנים הם אלילים שצריך לסגוד לכ מה שהם אומרים.

Ellabll

New member
סתם עושה רוח

האלבום שלו משעמם תחת והאמירות שלו זה סטיקרים חסרי עומק..חבל דווקא אחלה גבר

hospital_food

New member
בלי שום קשר. יוצר גרוע.

הפסקתי את החדש שלו לאחר שלושה שירים. הלהקה לשעבר שלו גם מוערכת יתר על המידה.בינונית מינוס. ו F.E.A.R, כנראה השיר המעצבן ביותר אי פעם.

EgeBamayasi

New member
הלהקה שלו

היא אחת הלהקות הכי אוברייטד שקיימות, אבל בfools gold, יש משהו מקסים שמייחד אותו משאר השירים שלהם האלבומי סולו שלו טובים, למרות שאת האחרון לא שמעתי

Luna Sphere

New member
../images/Emo6.gif

אני היחידה כאן שחושבת שהסטון רוזס בכלל בכלל לא אובררייטד?
ולאיאן יש כמה שירים טובים

Dr Doolittle

New member
נו זה די ברור שאלה יהיו העמדות שלו..

הסתכלת פעם על הנגנים שלו..? בכל אופן אנטישמי הוא לא.. למרות שהוא עצמו מהווה הוכחה מנצחת לתורת הגזע שמבוססת על כך שמוצאו של האדם מהקוף

למעלה