iAudio G3 & U2 בביקורת

• פותח הנושא TGP
  • פורסם בתאריך

TGP

New member
iAudio G3 & U2 בביקורת

זהו לא סוד שמצב הנגנים בארץ הוא לא טוב, זהו לא סוד- אחוז רב מאוד ממחזיקי נגני הפלאש בארץ מחזיקים נגן ג'נרי, ולכן, TGP מבקרת הפעם מוצרים שיגרמו אולי לזווית ההסתכלות בארץ להשתנות. הנגנים האלה בזמן האחרון מומלצים בפורומים הישראלים, וזאת כיוון שנגרם רעש לא קטן סביב הנגן העיקרי של החברה, הiAudio X5. אז כן, מדובר בנגנים iAudio U2 & G3 , והגיע הזמן שתהיה ביקורת רצינית על מוצרי פלאש רציניים שכאלה.בביקורת סקרנו כמעט הכל, לפחות כל דבר שמעניין אתכם, הגולשים. אנו מקווים שהביקורת תהווה ככלי עזר לכל המתלבטים ואלה המשתתפים בפורומים ורוצים לעזור, ואנו מקווים כי החל מעכשיו, כאשר מישהו ישאל על הiAudio G3 או הU2, הביקורת של TGP תופיע. בכניסה לאתר תוכלו להכנס לביקורת. www.TGP-il.net צפו להפתעות הרבה יותר גדולות בימים הקרובים

TGP

New member
"שוב אתם"? כאילו אנחנו מטרד...

אנחנו עושים סה"כ את הטוב ביותר בכדי לאפשר לקהילה לגדול. עניין התמונות יטופל להבא. תודה על המשוב.

חחחחחחח , אל תקח את הדברים

קשה :) הביקורת מצוינת והאתר מגניב ! אפילו הבאת קבצי ההקלטה היה רעיון טוב ! פשוט את התמונות צריך לקבץ לפני שמעלים לאתר ! חוץ מזה יכול להיות שזה לא אתם ! כנראה מצאתי את החיסרון היחיד ואני מצטער לא הייתה לי כוונה להעליב ! תצליחו !

stardust19

New member
לא רע הכתבות שלכם שמה- לא רע בכלל

אבל אין ממש מה לחדש בתור אחד שקנה את , אבל אעבודה נפלאה אני חייב לציין
תמשיכו ככהH320

למעלה