iAudio X5 ב-TGP

• פותח הנושא TGP
  • פורסם בתאריך

TGP

New member
iAudio X5 ב-TGP

לאחר שעשינו לכם הכרות עם נגני הפלאש של iAudio, הגיע הזמן לדבר האמיתי ספינת הדגל של החברה, ה-iAudio X5 .לא עבר זמן רב מאז שהוא יצא לעולם הרחב, אך עדיין, בשוק הישראלי, לא יצאה ביקורת מלאה ומפורטת לגמרי על הנגן. ולכן, בכדי לחשוף אתכם לנגן שגרם לכל כך הרבה רעש בעולם, החלטנו במערכת TGP להעלות ביקורת על ה-iAudio X5 בכבודו ובעצמו. הביקורת מכילה כל מה שאתם, המשתמשים צריכים לדעת, בנוסף לאובייקטיביות מוחלטת. לתשומת לבכם, זוהי לא ההפתעה היחידה של TGP לזמן הקרוב :)

TGP

New member
משוב לא יזיק.

למרות שאתם נכנסים קוראים ונהנים, אתם לא אומרים כלום על הביקורת כאן בפורום, אין לכם תלונות בכלל ? :)

אולי אומרים שם בפורום.

ולמה רק על תלונות אתה חושב? תהיה חיובי גם שבחים מגיעים לפעמים. כל הכבוד על הנכונות וההשקעה, למרות שעוד לא קראתי.

t o m z

New member
כל הכבוד...

נחמד לראות סקירה על הנגן שיש לך(ועוד סקירה טובה)... ובאמת הגיע הזמן שתהיה סקירה כוללת. לגבי המכשיר, עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו! =) בהצלחה לכם בהמשך, באתר...

יאיר B

New member
אז ככה:

מדובר בסקירה מצויינת וענינית, הרבה תמונות (וזה טוב מאוד
) וסך הכל עבודה טובה. אבל אני רוצה להזכיר משהו שקצת התעלמו ממנו בביקורת: נושא המתאם. אומנם הזכירו אותו, אבל לא בצורה הנכונה לדעתי. המתאם הזה קיים גם בסוני HD-3 (שאני בעליו הגאה). אני יכול לומר מנסייון שמתאם דבר רע ובסך הכל אני חושב שהעניין עם המתאם זה אסון. המתאמים האלה מאוד עדינים וגם די קטנים. לכאלו צ'ופצ'יקים יש שתי נטיות: 1. ללכת לאיבוד (כי הם קטנים). 2. להישבר (כי הם עדינים). אם זה נהרס/אובד אז הנגן מושבת. אי אפשר להעביר שירים וחמור מזה: אי אפשר לטעון את הנגן. אז דעתי האישית היא שהיה צריך לתת לו ציון קצת יותר נמוך בגלל העניין הזה (או לפחות להזהיר את הקונים הפוטנציאלים). אגב, היבואן מחזיק מלאי של מתאמים כאלו כדי שניתן יהיה לקנות אל נשבר או אובד? כי אני יודע שבסוני זה בעיה להשיג כזה בארץ. מעבר לזה, אכן נהנתי מאוד לקרא את הביקורת ואף הישכלתי לגבי המכשיר.
בהמשך

TGP

New member
כמה דברים

t o m z , הנגן אשר סוקר הוא לא הנגן שלי אלא נגן שהתקבל למטרת סיקור. יאיר, עניין המתאם הוזכר בביקורת, והושם עליו דגש בטבלאת החסרונות(אחד החסרונות היחידים), אין אנו רואים לנכון להוריד את הנגן למתחת ל9.5. כי פשוט מגיע לו יותר מזה. עניין המתאם אכן יכול להוות בעיה למפוזרים שבינינו, אך אם השקעתם כל כך הרבה כסף בנגן, תשתדלו לשמור על המרכיבים שלו.

t o m z

New member
התכוונתי...

בתור סלנג כזה... כלומר, 'הנגן שלך' זהו הנגן שלי... ובוקר טוב

למעלה