ic4- זה בשבילך!

בוביש

New member
ic4- זה בשבילך!

נכון יפה שאני מתייחסת אליך במיוחד?
נכון! לא משנה.... ונחזור לענינינו. אז ככה: כתבתי את ההודעה בהולנדית, ומימי אמרה לי שהגבת, אבל לא מצאתי אותה. לאחר חיפושים נרחבים מצאתיה, וגם ממש התרגשתי. אבא שלי הולנדי, לכן כתבתי כמה דברים בשפה, זה הכל! לילה טוב!

IC4

New member
מגניב !!

ואפילו טרחת בכוונה להתעצל ולא לשלוח לי את זה כמסר פרטי !!!
סתם סתם או איך שרושמים בעין הדג !ציניות! הממם רציתי לשים בכותרת של ההודעה דגל הולנדי אבל אין
תפוז לא מתחשבים בנו ! חוצפנים. ---- כולם להתאחד לרגע של עידוד צה"ל - צבא הגנה להולנד . מצטער פשוט תמיד מצאתי את הראשי תיבות "צהל" כדבר ממש צולע :/ כנל לגבי קקל . היה יותר יפה אם זה היה קק"י. בכל מקרה בובישה ! דנקיה ול ! חוד´א מו´כן

vi-TAL-ity

New member
עוד איזכור של זה. ../images/Emo4.gif../images/Emo96.gif

כל הזמן מזכירים את האתר עין הדג. אתה מוכן לתת לי לינק בבקשה? - - - - - - - - - - -- - - הידעתם
יש רכבת נוסעים בשם IC4!
טלי

IC4

New member
וואלה ?

איזה רכבת IC4 ?! כל מה שאני יודע שיש כזה משבצת ב EXCEL IC4 שאם הולכים אליה ולוחצים על ALT F4 אז אקסל נסגר, ונזכרים בי 8-] עין הדג , אתר לחובבי קולנוע

בוביש

New member
אני ממש מצטערת

שכחתי שאפשר לשלוח מסר פרטי...
אז יש לי שיר בשבילך: אלא איינטיס זוומן אין הט וואטר פאל דה רל דה רי רה, פאל דה רל דה רל, דה. אלא איינטיס זוומן אין הט וואטר, פאל דה רל, דה פאל דה רל דרום! מוקדש לך. בוביש

IC4

New member
מזכיר את השיר שקרטמן ואימו ../images/Emo58.gif

(אביו) שרים כשהם נוסעים לנברסקה לסבתא שלו אגב בא לך להתחבר ליצור עסק של ייבוא הכלסלך ופורפצ´ס לישראל ? ואחר כך בבוא הזמן אולי גם למדינות אחרות אם בכל המזה"ת היה פופרצ´ייס ואת סדרת ההאחלסלאח / פלוקה / ועוד (הכי אהבתי את זה עם ההרבה צבעים) there would be no wars! 28963775 icq the ic

בוביש

New member
זה ממש אדיר-

קנינו בהולנד המון האחסלאח, ואחי שמר חלק אצלו- והחלק הזה הוא בערך מפעל שלם, אז הוא שלח אותם לחופשי, אלינו. אז יש לנו עכשיו מלא האחלים. אבל מה זה פופרצ´ייס? כנראה חינוכי לקה בחסר... אתה יודע מה זה דרופ? והופייס? בפעם הבאה יהיה עוד מבחן... סתאם! אני אדבר עם העו"ד שלי לגבי המפעל... ביי

IC4

New member
אייסי הנמן. IH4 ../images/Emo6.gif

כל הברווזים שוחים במים טרהלהלהלה טרהלהלהלה כל הברווזים שוחים במים טרהלהלהלהלי טרהלהלהלהלו דרופ זה מגעיל אם אני זוכר מה זה מכירה רוזביזה? רוזוויזה התרכיז / מיץ הזה, דבר הכי טעם שקיים בשביל לשתות הופייס אני לא זוכר למרות שהמילה היתה מוכרת פופרצ´יס=poffertjes זה עשוי מבצק דומה משל פנקייק, רק שזה קטן עגלעל ושמים על זה חמאה (זה חם) ואבקת סוכר הדבר מהטעימים שקיימים. פרוכטה-האחל=vruchtehagel זה מסדרת הכלסלאח עם צבעים ומתיקות , הכי טעים מסדרת הקופסאות האלה. אני אוהב ברווווזים!!!! היו ברווזים באגם הקטון שליד מקום העבודה של דוד שלי (משרד החינוך והמדע)

בוביש

New member
מי זה אייסי הנמן?

זה קשור למסר? בגלל שסתם כתבת את זה למעלה, וזה היה בלי הקשר לכלום. אבל החזרתי לך מסר! ועכשיו למבחן: מה הם 3 הדברים הבאים? ספקולאס חמברבוולס קרנטרברווט זה בערך מה שאבא שלי הכי אוהב בעולם! והוא באמת הסביר לי מה זה פופרצ´יס. לנו עכשיו יש את ההאחסלאחס מכל הסוגים בעולם, של החברה עם הכתר, ועם הליצן. זה ממש מצחיק, כל העסק הזה...

בוביש

New member
מה בדיוק הקשר לאייסי הנמן?

מי זה? זה אתה? כי פשוט זה היה בלי כ"כ הרבה קשר... מקווה שאני לא נשמעת מפגרת
בקיצר, זה ממש מגניב כל הקטע הזה! בדיוק אבא שלי הסביר לי מה זה כל הדברים האלו, ואני הכי אוהבת מבין מליון הסוגים שיש לנו בבית- את ההאיסלאח עם הכתר, ועם הליצן. יש גם אבקת ליקריש אבל זה כבר מגעיל... למבחן: אתה יודע מה הם הדברים הבאים? ספיקולאס חמברבוולס קרנטברווט זה חלק מהדברים שאבא שלי הכי אוהב בעולם... אז ללילה: חויה נאחט, ולמחר בבוקר: חויה מורחה!

IC4

New member
ספיקולאס חמברבוולס קרנטברווט

-עוגיות פופולריות בחודש דצמבר (סינטרקלאס!) -מאפה זנגוויל האופיני ליהודי הולנד -לחם צימוקים אגב לקוראים לא קשורים ומתענינים - סנטה קלאוס מבוסס על סינטרקלאס, מתנת ההולנדים לארה"ב ומשם לשאר העולם. אפטלינג רולז

למעלה