ICQ = שיווק ???

• פותח הנושא MZT
  • פורסם בתאריך

MZT

New member
ICQ = שיווק ???

גליתי שדרך ICQ אני יכול להוציא רשימה מאוד גדולה של אנשים שהם ה-TARGET שלי בדיוק. איך אפשר להשתמש בזה בלי שזה יראה כמו SPAM ??? תודה על תשובתכם.

amiro007

New member
אממ בד"כ זה לא יהיה אפקטיבי

בגלל שתאי סי קי יו טחנו כבר והיום לאחר כל מיני פרצות אבטחה שונות ומשונות הרבה משתמשים חוששים מפני הודעות שסתם נוחתות עליהן משום מקום..

nirdagan

New member
זה יהיה SPAM בהגדרה

אם כי זה חוקי ברוב המקומות. לגבי האפקטיביות, היא נמוכה למדי. אני למשל מוחק את כל הודעות ה-SMS שאני מקבל מבלי לבדוק מי שלח אותן. כמו כן כתבתי פילטרים שמוחקים יותר ממחצית הודעות האימייל שאני מקבל מבלי לפתוח אותן (ועדיין חלק מה-SPAM לא נמחק אוטומטית). מצד שני גם העלות היא נמוכה. כך שזה אולי כדאי לשלוח SPAM.

zoomzom

New member
אתה צודק - כנס

בעזרת האי סייק יו אתה נחשף לקהל יעד מפולח בחינם. הדבר היחידי שאתה צריך לעשות כדי לפרסם לו הוא להוסיף אותו לרישמה שלך , אחרי שהוספת את כל האנשים המיועדים יקח לך שניות להעביר אליהם מסרים ולינקים,ולא תיחסם עיי אזהרת ספאם כי אתה כבר ברשימה שלהם. תוכל כמו כן להכין מספר רב של יוזרים באי סיק יו. לדוגמא מספר אי סיק יו שמכיל את כלהאנשים שמתענינים באומנות בגילאי ה35-45 ובאי סיי השני אנשים שאוהבים כדורגל ובני 18-28 ככה תוכל לפרסם באופן יעיל אפקטיבי וכמובן בחינם. ועוד יתרון -אנשים נמצאים יותר זמן באי סייק יו ו הריטינג שלו יותר גבוה מאימייל פי כמה וכמה. לפרטים נוספים תוכל ליצור איתי קשר באי מייל [email protected] או באי סייק יו 204213049 אמיר.

למעלה