Idina Menzel

sharona86

New member
Idina Menzel

האישה והאגדה- האם מישהו יודעה איפה היא מופיעה בימים אלה? האם כחלק מקאסט של מחזמר כלשהו או לבד בסיבוב בופעות עם הדיסק שלה? יש סיכוי שבקיץ אהיה בארצות הברית ואני מקווה לראות אותה שרה באופן כזה או אחר- היא פשוט מדהימה! ודרך אגב- בהקשר עקיף- ראיתי בקיץ האחרון את וויקד בברודווי כאשר בתפקיד אלפבה הייתה קרי אליס הנפלאה שלא ידעתי עליה כלום לפני (אני לא ממש טובה בכוכבי ברודווי..) והיא פשוט היממה אותי.. אני יודעת שגם עכשיו היא מופיעה- אמנם בלונדון בווסט אנד ואני ממליצה בחום לראות אותה. תודה רבה!

Sally Bowles

New member
אכן, אידינה...

אידינה לא מופיעה באף מחזמר כרגע, היא עסוקה בלקדם את האלבום שלה - "I stand" והיא גם מופיעה עם שירי הדיסק שלה... את יכולה להתעדכן באתר שלה - www.idinamenzel.com אני חושבת שקארי אליס גם הוציאה דיסק לאחרונה...

Ponchu83

New member
wicked in rock

שכולל שני שירים מההצגה (בעיבוד מיוחד) ואת no one but you מימיה ב "we will rock you". הייתי מוכנה לתת הרבה בשביל לראות את אידינה על הבמה... לצערי השנה זה לא יצא.

scmt

New member
קצת על קרי ואידינה.

כי אני לא יכולה להיות בשקט שמדברים על שתי אלה. אידינה כמו שאמרו פה מקדמת את האלבום שלה, I stand, היא סיימה סיבוב שני שהיה סיבוב סתיו, המשיכה קצת ללונדון לקדם אותו גם שם, וחוזרת לסיבוב הופעות במרץ. בד"כ יש הופעות קבועות גם כמה חודשים קדימה אז האתר שלה הוא אכן מקום טוב לבדוק את זה. אגב, היא כמעט הגיעה לביקורון בארץ שבערך אף אחד לא ידע עליו באוקטובר האחרון אבל נשארה שם לקדם את אובמה לקראת הבחירות. אי אפשר להגיד שלא הצליח לה :) קרי אליס, שהיא עילוי בל יתואר בפני עצמה, מסיימת להופיע התשיעי במאי, אז מי שבונה עליה, כדאי שיסע ללונדון מתישהו עד אז. ולגבי הדיסק שלה, חייבים לציין שהמפיק היה בריאן מאי שזה כבוד לא קטן, ושני השירים הנוספים מתוך וויקד הינם I'm not that girl ו - Defying gravity, אכן בעיבוד רוקיסטי, כיפי בעליל. מומלץ בחום.

למעלה