vegetable man
New member
Idioteque ../images/Emo168.gif
Who's in a bunker? Who's in a bunker? Women and children first And the children first And the children I'll laugh until my head comes off I'll swallow till I burst Until I burst Until I Who's in a bunker? Who's in a bunker? I have seen too much I haven't seen enough You haven't seen it I'll laugh until my head comes off Women and children first And children first And children Here I'm alllowed Everything all of the time Here I'm allowed Everything all of the time Ice age coming Ice age coming Let me hear both sides Let me hear both sides Let me hear both Ice age coming Ice age coming Throw it on the fire Throw it on the fire Throw it on the We're not scaremongering This is really happening Happening We're not scaremongering This is really happening Happening Mobiles skwrking Mobiles chirping Take the money run Take the money run Take the money Here I'm allowed Everything all of the time Here I'm allowed Everything all of the time Here I'm allowed Everything all of the time Here I'm allowed Everything all of the time The first of the children
מי בבונקר? מי בבונקר? נשים וילדים קודם , וילדים קודם וילדים אני צוחק עד שראשי נופל אני בולע עד שאני מתפוצץ עד שאני מתפוצץ עד שאני מפסידים את הבונקר מפסידים את הבונקר , ראיתי יותר מדי לא ראית מספיק לא ראית , אני צוחק עד שראשי נופל נשים וילדים קודם , וילדים קודם וילדים ... כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן עידן הקרח בא , עידן הקרח בא , תן לי לשמוע את שני הצדדים , תן לי לשמוע את שני הצדדים ,תן לי לשמוע את עידן הקרח בא , עידן הקרח בא , זרוק את זה לאש זרוק את זה לאש זרוק את זה ל, אנחנו לא מפחדים . זה באמת קורה , אנחנו לא מפחדים . זה באמת קורה , קורה , מוביילים חורצים , מוביילים חורקים , קח את הכסף וברח , קח את הכסף וברח , קח את הכסף כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן כאן אני מורשה , לכל דבר כל הזמן קודם כל הילדים , קודם כל הילדים , קודם כל הילדים ____________________________________________________________________ אני אוהב את השיר הזה. את המקצב הזה, את ת'ום רוקד ומזיז את הראש בלי מנוחה, את הקליפ שרואים פעם ב...ב-MTV. אני חושב שהשיר מדבר על ההתחממות הגלובלית בעיקרון. האם יש פה ויכוח בין 2 אנשים, ואדם אחד מקשיב מהצד? אחד מדבר בהיסטריה על עידן הקרח שבא, וזה באמת קורה. השני אדיש, צוחק ולא מפחד עד שהראש שלו נופל, השלישי אומר "Let me hear both sides" - כלומר הוא ה"מגשר", נקרא לזה. Women and children first - נדמה לי שיש סוג של לעג על העניין משום שבאסון המתקרב אף אחד לא ינצל. ישנה אגב חולצה של רדיוהד עם הכיתוב "This is really Happening", ובה רואים כדור קרח נמס - מה שמחזק את התחושה שלי לגבי השיר. ובלינק הזה אפשר לראות עוד מ-KID A - כבר הרבה מעבר למוסיקה בעיני.