IELTS לבקשת citizenship...שאלה

janbas

New member
IELTS לבקשת citizenship...שאלה

שלום,
אני מתכונן להגיש בקשה לקבלת אזרחות קנדית ומקריאה באתר CIC זה נראה שהם מקבלים רק גרסא GENERAL של מבחן ה- IELTS ולא את האקדמית.
עשיתי IELTS אקדמי עם תוצאות מאוד טובות. השאלה היא האם מישהו ניסה בכל זאת לשלוח להם תוצאות של האקדמי והכל עבר בסדר ?

אין שום הגיון בזה שהם לא מקבלים אקדמי, שזה מבחן יותר קשה ככה שאם התוצאות בו טובות, אז זו הוכחה יותר חזקה לשליטה בשפה.

backtotoronto

New member
אתה מתכוון להגיש בקשה לתושבות... אזרחות - רק...

בשלב הזה כפי שזה נראה - אתה מתכוון להגיש בקשה לתושבות (PR) ולא אזרחות...
כדי להגיש בקשה לאזרחות אתה צריך לחיות כתושב בקנדה לפחות 3 שנים מתוך 4 (לפחות עד שיתעדכן גם הרכיב הזה) וזאת רק לאחר שקיבלת ויזת תושבות, ביצעת LANDING וכו...

אל תחפש הגיון למה הם דורשים IELTS GENERAL למרות שהש ACADEMIC קשה יותר...
אנשי ההגירה לא מגעלים פינות ולא מרבעים מעגלים...
זו הדרישה ותיצמד אליה....
לא בטוח ששווה לך "להמר" ולהגיש משהו שהוא חורג מהדרישה הרשמית ולהתקל בהחזרת/עכוב התיק - אפילו אם הציון שקיבלת שובר שיאים.

janbas

New member
תגובה

לא, אני כן התכוונתי לאזרחות, כמו שכתבתי. יש לי כבר PR מ-2011, ואני עומד בכל הקריטריונים שצריך.

estee from ynet

New member
Not the Academic version

They specify more than once that they only accept the regular version, NOT the academic one:
http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/guides/CIT0002ETOC.asp#CIT0002e4

You would only complicate things if you submit the academic version, and your application could be rejected. It’s possible that their computer software can only recognize the regular version. However, you can solve the problem by enrolling in a government-funded English language ESL course as proof of language skills – maybe they’ll be willing to speed up the process for you and issue you a certificate…

Years ago they only looked at your passport and did not ask for such a massive number of documents. Apparently, now they somehow have to justify the enormous fee that they charge applicants. ..

janbas

New member
Thank you

Yes, I agree. it does seem to be the only reason they insist on the regular version.

אפשר לשאול מה עשית בסופו של דבר?

אותה דילמה, שנתיים הפרש. נראה לי סתם בזבוז של שבת ו300$

למעלה