IELTS

IELTS

אם אני בקנדה על WP ומגישה בקשה לPR בשגרירות קנדה בארץ כמובן... האם בכל זאת צריך לעשות IELTS? זה לא ברור שאני שולטת באנגלית ע"פ הWP? אולי אני לא צודקת, אבל אני אשמח לתשובה...

לשון הדרישה היא מאד ברורה.

"אנחנו מציעים בתוקף להגיש ציוני IELTS " בדרך כלל מי שמקבל פטור הוא מי שמגיש מכתב ממעסיק אקדמי שהנ"ל שולט שליטה מלאה באנגלית, מבצע פרזנטציות באנגלית וכותב ניירות עבודה באנגלית. העובדה שאת עובדת בקנדה לא מספיקה כדי לתת ציון מקסימלי באנגלית. אם יש לך מכתב מעסיק לגבי העסקה קבועה, את יכולה להגיש את התיק, ולקוות שזה יעבור, אם זה לא יעבור תקבלי מכתב שתיקך ב HOLD עד שתגישי ציוני IELTS . הסיכון שלך והוא לא כל כך נורא, את צריכה להחליט אם את לוקחת אותו. אם המעסיק שלך הוא מוסד אקמי, מכתב מעסיק על הידע באנגלית פוטר, אצל מעסיק אחר בכלל לא בטוח.......

ECMP

New member
Tofel תופס עבור הוכחת רמת שפה??

אשתי מתכוונת לעשות TOFEL האם זה מקובל? ה-IELTS דורש איזשהו ציון מינימום? והאם זה כל כך קשה להשיגו? אני שואל מאחר ואני צריך להגיש לשגרירות את התוצאה עד מרץ 2008 ואני חושש שלא יהיה לי זמן רב ללמוד לבחינה (כי אני לומד צרפתית בקורס שמסתיים בפברואר)

בחינת טופל מקובלת עבור בחינות מקצועיות ואקדמי

לצורך רשויות ההגירה יש רק שתי בחינות תקפות CELPIP ו IELTS. בקנדה ניתן להיבחן בשתיהן, בישראל יש רק בחינות IELTS . כן יש ציון מינמום. צריך לקבל יותר מ 5 בכל מודול בנפרד ולא קשה להשיג את זה. הבעיה היא שיש אנשים שחייבים לקבל 7 בכל המודולים כדי להגיע ל 67 נקודות של ההגירה. כל מקרה לגופו.

sergew2

New member
שאלה לי..

אם אני מורה לאנגלית, אז אני יכול להוציא פטור? ואיך?

נדמה לי שהגדרתי ברור

הם "מציעים בתוקף" מצד אחד, ואת/ה צריך לשכנע את פקיד ההגירה לתת לך את הניקןד המקסימלי בשפות בלי בחינה מצד שני..... אז במקום ציוני ה IELTS , את/ה צריך להציג מסמך אחר. למשל אם יש לך BA בלשון אנגלית, והגשת עבודה סמינריונית באנגלית על "אלמנטים ביוגרפיים בשירת שייקספיר", ותציג/י את התואר, ומכתב מהמרצה שמאשר שהעבודה נכתבה במקור באנגלית, או מכתב ממנהל בית הספר שבו את עובד/ת שמאשר שאת/ה מורה לאנגלית, תוכל/י על בסיס התואר האקדמי באנגלית לקבל פטור. מי שלמד באוניברסיטה ששפת ההוראה היא אנגלית במדינה ששפת המדינה היא אנגלית גם פטור. מי שהגיש תיזה באנגלית כניראה גם יהיה פטור.

למעלה