If it makes you happy...

Cobe Anan

New member
If it makes you happy...

It can`t be that bad; and if it makes you happy- then why the hell are you so SAD...?!

Cobe Anan

New member
אני לא מבין...

למה אנשים נותנים לדברים הטובים בחיים שלהם לאמלל אותם??? אלוהים, תקלטו מה יש לכם בידיים! כן, את, אתה- כל מי שקורא את השורות האלה! עם כל החסרונות- תחגגו כל דבר קטן שיש לכם, כי שום דבר אינו מובן מאליו! אל תתנו לשום דבר להעיב על השמחה שמשהו- ובטח שמישהו- מסב לכם!

Cobe Anan

New member
קל גם לעשות.

אתה לא חייב לסובב בניין בשביל לראות את הצד השני שלו- אתה בסך הכל צריך ללכת מסביב. אנחנו לא זקוקים לשינויים בחיים שלנו, כמו שאנחנו זקוקים ליכולת לראות כמה החיים שלנו יפים. אולי, ומצטער שאני מאחר את הרכבת, זה היה יכול להציל משהו בינך לבין אפרת..

Cobe Anan

New member
ככה נכשלים-מכריזים מראש שהמבחן קשה.

ראית פעם מקצוענים עושים את מה שהם טובים בו? מורה לג`יו-ג`יטסו, מדריך שיווק, צייר... הקטע היפה בזה הוא לא שהם עושים דברים מרשימים, אלא דברים שנראים לך פשוטים וטבעיים, עד שאתה מנסה אותם בעצמך.. רק מה, הם לא נולדו עם זה, הם למדו לעשות את זה, ועם טיפה אימון גם אתה יכול לעשות בטבעיות דברים ממש קשים ומסובכים. פשוט אל תוותר מראש- תתאמן, תתחיל לחפש את הטוב בכל דבר, תתעל דאגה ועצבים ממך והלאה, ולאט-לאט תראה איך סערה היא מזג אויר יפה, איך מנות קרב הופכות למעדן, איך מתעלמים מ20 קילו על הגב בטרק, ואיך גם החיים בזבל טובים. עובדה- זה עובד בשבילי.

אחי תלמד אותי את השיטה

אין לי שום דבר בחיים כרגע שאני יכול לתאר אותו כטוב אני מאמין במה שאתה אומר אני מאמין שהכל בחיים זה עניין של תפיסה בן אדם שתמיד מוצא את הטוב יהיה לו טוב הבעיה שאני לא מצליח ליישם את זה

זה לך ולקובי

לא כל דבר בחיים תלוי באדם היחיד, ובטח לא בדרך בה הוא מסתכל על החיים. אתה יכול הכי אופטימי, וברגע אחד יבוא אדם אחר ויהרוס את הכל. אז ברור שחייבים להיות אופטימיים, אבל זה לא מספיק.

תסתכל על החיים שלך איך שתרצה

אבל זה נכון אני ראיתי את חבר שלי ואנשים אחרים מקרוב במשברים שלא האמנתי שאפשר לצאת מהם והוא יצא מהמשבר ולא רק זה אלא הוא התקדם בחיים שלו בצורה יוצאת מהכלל והוא אמר לי שהכל השתנה כשהוא שינה את הגישה הזו של איזה רע לי ואיך אני יוצא מזה ברגע שהוא אמר לעצמו על מה אני מתבאס זה רק לטובה תראה מה יצא מזה רק טוב הוא התחיל לעלות ולהמריא

מה זה קשור בכלל?

מאיפה לך איך אני מסתכל על החיים? אני אחד האנשים היותר אופטימיים. יותר מזה, יש לי הסתכלות מאוד ורודה על החיים ועל העתיד. אבל מה לעשות שלא תמיד הכוח בידיים שלך. אז תגיד לי, אם זה כל כך קל למה זה לא מצליח לך?

Piren

New member
קל לדבר ...

נראה אותך מחייך אם חברה שלך עוזבת אותך. או משהו קורה להורים. או לאחים. או לעצמך. קל לדבר, מאוד קשה לקיים. אני בטוח שאם אני אחפור קצת בפורום אנחנו נמצא תלונות שלך, אז למה סתם לזרוק לאוויר את האופטימיות שגם לך אין?

למעלה