IFA

שמלת תחרה1

Well-known member
הוא ארגון שמובילות נשים: המייסדת לוסקי (קיבוצניקית מחוקוק, נשואה ואם לשניים), שהדליקה לפני עשור משואה על פעילותה ההתנדבותית, בדגש על זו שבסוריה, וצוקרמן (רמת השרון, שגם היא אמא לשניים). איכשהו הן מצליחות לג'נגל בין המשפחה לבין עבודה מטורפת, מסכנת חיים לפרקים, הכוללת נסיעות מסביב לעולם ותפעול מנגנון משומן של גיוס תרומות, רכש, לוגיסטיקה של שינוע וחלוקה על ידי 150 מתנדבים (כולל מוסלמים, נוצרים ודרוזים).

מה דעתכם על העזרה שלהן לסוריה?

פולגאר

Well-known member
הוא ארגון שמובילות נשים: המייסדת לוסקי (קיבוצניקית מחוקוק, נשואה ואם לשניים), שהדליקה לפני עשור משואה על פעילותה ההתנדבותית, בדגש על זו שבסוריה, וצוקרמן (רמת השרון, שגם היא אמא לשניים). איכשהו הן מצליחות לג'נגל בין המשפחה לבין עבודה מטורפת, מסכנת חיים לפרקים, הכוללת נסיעות מסביב לעולם ותפעול מנגנון משומן של גיוס תרומות, רכש, לוגיסטיקה של שינוע וחלוקה על ידי 150 מתנדבים (כולל מוסלמים, נוצרים ודרוזים).

בדיוק כמו לאלו שהגישו עזרה לעזה וזה התנפץ להם בפרצוף.

Harrington

Well-known member
מנהל

משפט מדהים, משמיטות את מקור הסיוע כדי שמקבל הסיוע לא ישמיד אותו. אז למה דחילק לשלוח לו סיוע בכלל לכתחילה?? לנשים הללו הפתרונים. אגב כניסת הנשים הללו לסוריה כפי שנרמז שהן עושות, כמדומני מנוגדת לחוק.

באופן כללי אני לא מתנגד ותומך סיוע הומניטארי לאזורים בהם יש הנזקקים לכך. לא מעניין אותי שמדובר בקבוצת אנשים שככל הנראה לא מתה מהאהבה אלינו. אם הם בצרה כעת ובכוחנו לעזור, אשרי מי שעושה כן. זה היה שונה בעיני, אילו המסכנות של אותם אנשים הייתה נובעת ממלחמה שלו נגדי. זה למשל המצב ברצועת עזה (וגם שם אני תומך בהעברת סיוע לאלו שמסכנים באמת ולא קשורים כלל לעניין). אבל על פניו לפחות, זה לא המצב בסוריה. יש מורדים מכל מיני קבוצות. הן פועלות נגד משטר אסד (בזמנים הרלוונטיים לכתבה), לא נגד ישראל. כתוצאה מכך יש אנשים שזקוקים לעזרה? למה שאתנגד לכך?

למעלה