igul, אל תיפול ברשת... יודע מה זה אלוקות האנרגיה

רבקה ל

New member
igul, אל תיפול ברשת... יודע מה זה אלוקות האנרגיה

אל תיפול ברשת, של מי שחושב באמצעותך. כדי לתעתע כאילו חשיבה עצמית...קם על יוצרו, ומביע כאילו, עמדת נגד. הוא האלוקה, אל תהייה הדם. (אלוקת אנרגיה)

igul

New member
עזבי העבודה שלי זה ליבש טפילים

בטח התכוונת לעלוקת אנרגייה. אבל הוא לא. הוא רק גבר מבוגר שמשום מה בוחר לשבת מול המחשב ערום ועם בקבוק בתחת. ועוד בפורום פוליטי. היית מאמינה לאן העולם הגיע? סלדסט בשקה.

רבקה ל

New member
שמת לב איזו פשלה, בכתיב..

גם במילה התכוונתי, וגם עלוקה... במשפט אחד...אולי בכ``ז יש בו משהו?

markrin

New member
השמאל לא עוסק בקטנות..

אלא בהגמדת כל דבר שהנו גדול. אפילו את צהל הצליחו להגמיד..

מי אמר לך ......ידידי?

מה אנחנו חסידי אומות העולם? וחוצמזה, צה``ל היה ונשאר, בינתיים, הצבא הכי חזק במזרח התיכון, גם בשכל, ולא יעזרו כל ההשמצות של הימין!

markrin

New member
כרגע איבחנתי אצלך בעיית עיניים..

גש לאופטומטריסט דחוף. די אם תעשה זום על המצב הנוכחי. ואם עדיין אתה מתקשה לראות לא יעזור כלום-אתה חייב ניתוח !!

markrin

New member
תקשיב טוב ידידי הסוס..

אנחנו עוסקים כאן באבחון מדויק של הסטיה הגנטית הגורמת לך לכשכמותך להמשיך ולהתחפר בעמדותיך. זאת,למרות שהמציאות כבר טפחה לך כמו עוגה בפנים. לי אין בעיות,בודאי שלא בעיות ראיה. אני ורבים אחרים-רואים מציאות נכוחה, ולא מקשטים אותה בצבעי פסטל. זה מתאים לפורים,ואילו אצלנו חנוכה עוד לא הגיעה..

תשמע ......ידידי

תמחק אותי מרשימת מחפשי השלום - לי אין פנטזיות - אני רק בעד נסיגה ואת השלום נשאיר למשיח.

markrin

New member
בקיצור אתה לא מוכן ללמוד מהנסיון

שנאה לא מכירה בגבולות רק לפני שבועיים ראית ביפו ובנצרת נסיגה רק מחריפה את הבעיות עדיף להלחם עם גבם בשטחים מאשר על גבך ברמת אביב לכן גם הנסיגה מלבנון היא מתכון לצרות ובטח לכניסה מחדש אתה תראה זאת במהרה החברים בהם בחרת יצטרכו לעשות זאת בגלל ידיהם השמאליות

למעלה