IIS logs

antidot

New member
IIS logs

אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שנמאס לו מהלוגים המתפוצצים של IIS עם הניסיונות העלובים של NIMDA לפרוץ ולגשש. מישהו מכיר אולי איזו תוכנה או פילטר שיסנן את השטויות האלה או פשוט לא יתן לסוג תקשורת מהסוג הזה להגיע אליי ? רק להדגמה, תראו את הלוג על היום בIIS בקובץ מצורף. Antid0t

maCr0T

New member
מבינים דבר אחד

משהו מחפש אותך לדעתי כדאי שזה יהיה בלוגים, כי אז אתה רואה למה השרת מאי.....ט. לא שמעתי על תוכנה כזאת, אולי כן בעצם, אני אחפש לך. maCr0T ששונא את כל העסקים עם נימדה או קוד רד.

antidot

New member
אף אחד לא מחפש

אם תגשש קצת ברשת ותקרא על הווירוס תראה שהוא מתפשט ע"י גנרציה רנדומלית של כתובות IP כאש לכתובות הקרובית (מתוך SUBNET) יש הסתברות יותר גבוהה. כמות הכתובות IP שיש לי בלוגים ש"מגששים" את הסביבה היא אדירה ורק מסבכת את המעקב אחרי הלוגים. והניסיונות הספציפיים האלה לא מעניינים אותי כיוון שהמחשב שלי חסין לשטויות האלה. NIMDA מחפש את התולעת שהוא שותל. אני כל פעם מאכזב אותו. הצעות ? Antid0t

antidot

New member
קרוב אך לא...

אבל הסתדרתי. מסתבר שמייקרוסופט הוציאה פילטר לIIS: למעוניינים: URLscan Antid0t

antidot

New member
ידידי

NIMDA+CODE RED+CODE BLUE מנצלים את הבאג. בין היתר זה גם INDEXING SERVICE EXPLOIT אם אתה כבר מתעקש. אבל מי שמפזר את הבקשות מסביב זה שרתי IIS שהודבקו בוירוסים האלה ומנסים להדביק את הסביבה. Antid0t

למעלה