I'm Back!

karnity

New member
I'm Back! ../images/Emo24.gif

היי... יומיים לא הייתי ... המחשב בבית עשה בעיות (מסכן גוסס...) ובעבודה ...
... אז לא היה לי ממש זמן להשתתף באופן פעיל... אלא רק להציץ מידי פעם.. התגעגעתי! אז, ברכות לכל המצטרפים והמצטרפות החדשים, שהשתלבו בדיונים החדשים שהועלו בפורום... הרעיון למחקר של גרטרוד על הקשר (אולי) שיש בין לקויות למידה לבין הבחירה שלא להביא ילדים, הדיון שהעלתה אישתאר על "הצד השני", הסיפור שהביאה אלינו Mלביאה... ועוד... החגים בפתח ואנו עומדות לפגוש את משפחותינו באירועים החגיגיים השונים... חלקינו כבר מורגלות במבטים ובשאלות... עומדות הכן מול חקירה צולבת... השנה אני מקווה שכולנו נעמוד איתנות יותר, ביודעינו שאנו לא לבד! מחבקת את כולכן! (מכוון גם לגברים...)

QueenOfMagic

New member
כן, אכן החגים...

תמיד תהיה החטטנית הראשית שתשאל לפחות אצלי...מה קורה עם החבר ואם יש משהו בדרך (חתונה)... ואימא שלי לפחות לצידי היא אומרת..אין לה למה למהר.. ואת אילו שתמיד אומרות - אוח..חכי שיהיה לך אחד או אחת כזה... ואת כל הילדים של האחרות מסתובבים בין הרגליים...ממש..."כייף". לא פלא שאני שונאת את המשפחה שלי..

nemasys

New member
לא נראה לי שאת צריכה לבנות משפחה

יש לך יותר בעיות לפתור עם עצמך מאשר תוכלי לפתור עם הילד שלך , פאקינג שנאה לפנים . . מה נסגר איתך לא מסוגלת להרגיש לא מסוגלת לאהוב מה הקטע ?!?! אולי באמת לא כדי שתביאי ילדים עד שתפתרי את הבעיות שלך עם עצמך. . .

קרנית! בקשה:

ברוכה השבה מן הכפור
נא מחקי את הודעתי מהשרשור של גרטרוד. עשיתי עותק ממנה וברגע, שאראה שמחקת, אפתח הודעה חדשה עם העתק. תודה!

למעלה