Im back@!!!

Im back@!!!

אני מקוה שנהנתם אתמול במפגש! -כבר הולכת לראות תמונות ^^ - חזרתי מתורכיהה היה הכי כיף בעולם, אבל התגעגעתי יותר מידי לפורום D: . אוהבת. :)

3has3

New member
../images/Emo69.gif ברוכה השבה ../images/Emo9.gif

שמחה שהיה לך כיף DD:

../images/Emo191.gif הוווו איך היה ?

גמאני עוד מעט טסה לטורקיה (חודש הבא. אעעעעעע!!! חודש הבא!!!) נו ספרי חוויות :) 33>

לול XD

יש הרבה חוויות! זה היה טיול משפחות כאלה, אז היו ילדים פחות או יותר בגיל שלי והתחברנו כולנו והיה לי נורא עצוב שנגמר התחברתי אליהם יותר מידי XD אעע את יודעת לאיזה אזור את נוסעת בטורקיה? ^^ ותהני!! לכמה זמן נוסעת?

חח וואלה?

אוו ווא! עכשיו אני יודעת איפה תהיי! במלון! XD חבל רק ל-4 ימים תסעו ליותר , נחמד בטורקיה, חוץ מזה שאין להם אנגלית בגרוששש

אני אלמד אותך כמה מילים!

*מרגישהחכמה* אבל אני לא XD צ'אי - תה. תשקור- תודה הלו- שלום איצ'- שלוש בש- חמש וזהו זה נראה לי כל מה שזכור לי ^^

ElinorLahav

New member
גמאאאני יכולה ללמד אותך :)

אמא שלי סבתא וסבא שלי יודעים תורכית ! אם את צריכה עזרה אני כאאאן :) ( בשבילך תמיד ) ביי ביי

רשמתי לתמר את החווית אבל בקיצור->

היה ממש ממש ממש כיף, הקשבתי כל הדרך לטה והיו שם אנשים שלא ממש אהבו את הלקה אבל אל דאגה1! שמרתי על שמם הטוב והמכובד במקומו! זה היה טיול של הרים וכאלה, אני לא מאמינה שטיפסתי יותר מ-3,000 ק"מ |: היה ממש כיף בקיצור!D:

ElinorLahav

New member
מיייייייייה :)

שמחחחחה שחזרת ! התגעגעגעגגעתי אלייך הכי שייייייייש בעולם :)) אוהבת אותך קווווקי ^ ^

אלינוריייייייי

גם אני התגעגעתי אלייך!!! גם אני שמחה שחזרתי חח כבר התגעגעתי לפה יותר מידי XD אוהבת אותך גםםם

למעלה