I'm Back

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
I'm Back

טוב אז חזרתי , לאחר שלושה ימים של טירוף חושים, אנרגיות וכיף גדול. הכל התחיל בנסיעה מחיפה לכיוון תל אביב ב-03:15 בבוקר, הגענו למשרדי החברה להגנת הטבע ב-04:50 לערך (משם יוצאת ההסעה) המתנו עד 05:30 לכל האנשים ויצאנו לדרך לכיוון אילת...בדרך כמובן עצרנו להתרעננות, הגענו בסביבות השעה 11:00 ובערך ב-12:00 התחלנו במסלול. בסביבות השעה 17:00 הגענו לחניון הלילה, הקמנו אוהלים והתחלנו להכין את ארוחת הערב מסביב למדורה, וכך ישבנו מסביב למדורה,דיברנו,שרנו,צחקנו, ופשוט היה בנזז... בבוקר למחרת קמנו בסביבות 05:30, אכלנו ארוחת בוקר, קיפלנו את האוהלים ויצאנו לדרך...הדרך כללה טיפוס הרים, מעבר בקניונים צרים והליכה לאורך נחלים, הנוף עוצר נשימה, האווירה כיפית והאנשים מצויינים. בערב שוב הגענו לחניון הלילה, התמקמנו והכנו את ארוחת הערב, וגם הפעם בתפריט ישיבה מסביב למדורה. בערך בשעה 22:00, קצת אחרי שהמדריך סיים את ההרצאה על הכוכבים נשמע ונראה פיצוץ מעבר להרים (היינו כ-5 קילומטר מטאבה), מאוחר יותר נשמעו 2 פיצוצים נוספים, כמובן שבאותו הרגע לא ידענו במה מדובר, אבל כעבור כחצי שעה אחד החברה שמע בחדשות שמדובר בפיגוע, ישבנו והקשבנו להתפתחות האירועים כשברקע קול הסירנות ורעש המסוקים...ניסינו לישון ללא הצלחה. קמנו הפעם בסביבות השעה 04:00 על מנת להספיק לטפס על הר צפחות ולהביט בזריחה ובאמת בערך בשעה 05:00 וקצת כשכבר היינו על פיסגת ההר המתנו בסבלנות עד לזריחה (ראו תמונה מצורפת
) זהו, זה היום האחרון, ירדנו מהר צפחות לעבר חוף האלמוגים באילת, בחוף קיבלנו שנורקלים ומשקפות ויצאנו לצלילה בשונית, היה מדהים. בשעה 11:00 לאחר שהעמסנו את עצמנו באוטובוסים יצאנו לדרך לכיוון תל אביב, הנסיעה ארוכה ומעייפת (ולחשוב שציפתה לי עוד שעה וחצי של נהיגה עד לקריות)...ב-17:00 הגענו לתל אביב ומשם נסענו הביתה, להפתעתי הייתי די עירני ככה שהנסיעה היתה מהירה ובטוחה, בשעה 18:30 לערך הגעתי הביתה, כמובן שהדבר הראשון שנזקקתי לו זה מקלחת טובה...זהו אחרי שהתקלחתי והתרעננתי, אכלתי והתפננתי, אני מרגיש כמו חדש, מצפה לטיול הבא... אגב למי שמעוניין לדעת הטיול הוא טיול מטיבי לכת במסגרת החברה להגנת הטבע, המסלול כלל את הר יהושפט, הר יואש, הר יהורם, הר שלמה והר צפחות, כמו כן היינו בנחל גשרון, נחל יהושפט ונחל שלמה.

N0musicN0life

New member
מגניב

וואי נשמע ממש אחלה.. אני גם צריך לצאת לכאלה טיולים עם חברים שלי חבל שלא באתי אתיך יכל להיות לי טרמפ עד לקריות חחחח :) העיקר שנהנית.. באסה אבל שהיה את הפיגוע :( בכל מקרה הכי חשוב שחזרת שלם ובריא הביתה!

N0musicN0life

New member
ואפילו אפשר לעשות טיול פורום ..

אבל (אני לפחות) צריך רגילה בשביל זה...

יואווו

איזה כייפים הטיולים של החברה להגנת הטבע, אני כלכך מקנאה בך... הייתי בטיול קייטנה כזה של קיץ, לפני כמה שנים.. שישנים בבית ספר שדה וכל יום יש מסלולים.. והיה לי כלכך כיף להכיר אנשים, ולהיות בטבע.. ורציתי לנסוע שוב אבל לא יצא..

fleaboy

New member
אופס חח

פשוט שנה שעברה עשינו עם החברה להגנת הטבע את אותו טיול...

21עופרי

New member
ye

כן כן גם אני עשיתי את המסלול הזה בעבר אחלה של מסלול באמת חובה לעשות

תתתמר

New member
וולקאם באק!!! ../images/Emo24.gif100X

וואי איזה טיול כיייףףףףףף אני מקנאההההההה

yellow cheese

New member
וואו, מדהים ../images/Emo99.gif

אף פעם לא התלהבתי ככה מנוף מדברי.