IM BACK

• פותח הנושא copel
  • פורסם בתאריך

copel

New member
IM BACK

הי לכולם חזרתי אתמול מברזיל דיברתי עם עדית והיא נתנה לי בראש שאני לא כותב ושאני אראה שימן חיים ובלה בלה בלה אז הנה אני הבאתי טובלרון לבן, וברזילאי קטן לאילון תבואו להגיד לי שלום בהופעה הבאה ותקבלו קצת אם ישאר

תודה רבה באמת...../images/Emo152.gif

שהחלטת לכבד אותנו בנוכחותך.... ברוך הבא לארץ... כמו שכבר אמרתי לך.. אני לא יודעת אם הספקת להתעדכן אבל.. אתה מחויב לכתוב בפורום או ש.... נתראה בהופעה... תשמור טובלרון....

NirNova

New member
קופלללללל

הבאת גם טובלרון רגיל???ומה אם איזה "פאנדרוס"??? (ואולי כמה $$$ מ ה-1%)????

ניר מה אתה עושה ער ../images/Emo96.gif

בשעה כזאת? אתה אמור לישון!!! מה המצב מותק? נו... אז נראה לך שתהיה מסוגל לעמוד במשטר החדש של הפורום?

pink21

New member
שיהיה ברור

דבר ראשון אני מקבל את הטובלרון הלבן כי הוא שלי!!! את הברזלאי אפשר לחלוק.... דבר שני אני מקווה שמחר יהיה בלוג רציני ולא כל מיני אנשים יעשו הצגות ויגידו כואב לי הראש יש לי חום וכל מיני תירוצים שיש חברים בלהקה שבמצב של כמעט עיוורון הגיעו לבלוג הכל שאלה של סדר העדיפויות.... סתם שיהיה מחר בלוג טוב... אוהב אילון המחיה של הפורום...

copel

New member
יש בזה משהו

אילו זה לא פייר שתקבל גם את הברזילאי וגם את השוקולד ודרך אגב מתי אתה לוקח את הברזילאי הביתה? הוא מתחיל להסריח פה.

NirNova

New member
../images/Emo46.gif

למה אני אמור לישון???מה את רומזת??חוץ מזה הכל בסדר ונראה לי שאני כבר עומד במשטר החדש של הפורום .דרך אגב אתמול השמיעו את grace ב-102FM ואת calling ב-רשת ב או משו כזה.

תודה על העדכון....

ואני לא רומזת לשום דבר.... אלא אם כן יש לך משהו לספר... סתם שאלתי למה אתה ער בשעה כזאת.... נכון לעכשיו אתה עומד במשטר השאלה אם תמשיך ככה...

pink21

New member
אמ.. מה עם קורה?

ניר אחי מה שלומך? איך אתה מרגיש? הכל טוב איתך?

NirNova

New member
אה...

אתה רוצה תשובה לכל שאלה בנפרד?או תשובה גלובאלית??? אני אנסה ככה: 1:שלומי מצויין 2:מרגיש בסדר 3:הכל טוב איתי מה חדש? איך בקיוקס?אתה לא עובד ערב??

pink21

New member
עבדתי ...

אני עובד עד 9 בערב.. זה קיוסק שפתוח עד 9 אבל וואלה אני מחפש עבודה נורמלית ואני לא מוצא אז אם אתם שומעים משהו סדרו אותי... אני חייב עבודה ממש אבל.. אם יש למישהו קומבינות בבר זה טוב אני ברמן במקצועי יש תועדה :) אפילו מצטיין קורס.... או שאולי תעסיקו אותי אצלכם אני מוכן להיות ברמן בפינה של הלופט שמה סתם עכשיו רציני כל עבודה תיתקבל בברכה

כל עבודה??

ידיד שלי הוא אחד המנהלים באיזה דאנס-בר בראשון... הוא מחפש מלצריםו/או עובדי מטבח... רוצה שאני אברר?

לא זוכרת...

פגשתי אותו לפני איזה שבוע והוא סיפר לי שהוא נכנס לעסק הזה.... אני לא זוכרת את השם של המקום, זה באזור תעשיה של ראשון... הוא אמר לי שאם אני רוצה עבודה שאני ארים אליו טלפון... מכיוון שאני לא צריכה עבודה... לא הרמתי טלפון... אבל אם תרצה,אין לי בעיה להתקשר

pink21

New member
תראי

תיתקשרי וכל עוד לא קוראים למקום שלטר... אני מוכן לכל עבודה... תנסי אבל על הבר או מלצר זה יהיה נחמד.. תגידו לו ברמן מקצועי ... :) יהיה טוב תודה מתוקה...

למעלה